Des de l'Ajuntament de Terrassa vàrem disenyar els projectes estratègics de tota la ciutat susceptibles de ser presentats a les properes convocatòries previstes dins del marc de finançament dels Fons Europeus Next Generation. 

Aquest dossier recull la primera identificació de les iniciatives que configuren el mapa de ciutat dels projectes Next Generation.

Mapa Next Generation Terrassa 2021

L'any 2022 Terrassa va aconseguir gairebé 14 milions d'euros dels Fons Next Generation. Els projectes als quals aniran destinats es mostren en aquest document

 

 

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana va resoldre el 23 de febrer de 2022 la concessió d'ajudes dels fons europeus del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia:

"Plan de choque de movilidad sostenible, segura y conectada en entornos urbanos y metropolitanos". Això implica que Terrassa disposarà d'un total de 8,9 milions d'euros per executar diversos projectes que milloraran l'accessibilitat, l'espai públic i la mobilitat a la ciutat, fent-la més sostenible, ordenada i eficient.