Com es reforça el transport públic en episodis ambientals de contaminació atmosfèrica per NO2?
 
Les línies reforçades són aquelles que tenen una major demanda i que alhora alimenten les línies ferroviàries de Rodalies (RENFE) i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), ja que es preveu un augment de la utilització d'aquest serveis com a conseqüència de la restricció de la circulació dels vehicles sense etiqueta ambiental de la DGT a l'àmbit intrarondes de la ciutat de Barcelona. 
 
S'incorporen autobusos addicionals a les línies L1, L3, L8, L9, L10 durant tot el dia per millorar la oferta i la freqüència. Alhora, es dona la màxima prioritat al transport públic en aquells eixos que incorporen el carril bus, per tal d'evitar estacionaments indeguts i garantir la freqüència i el temps de viatge dels autobusos.
 
A més, durant els episodis ambientals de contaminació atmosfèrica per NO2, el preu del bitllet senzill es reduirà a 1 euro. 
 
 
 
Què són la T-Verda i la T-Aire? 
 
Es tracta de dos títols que fomenten la mobilitat amb transport públic. Per a més informació a l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM).
 
 
 
         
 
 
 
Què puc fer si no tinc alternativa al vehicle privat en els meus desplaçaments?
 
Si l'única opció que tens és desplaçar-te en vehicle privat, considera compartir el vehicle, menys contaminant, amb altres persones que facin la mateixa ruta: reduiràs emissions contaminants i el teu trajecte serà més agradable i econòmic. 
 
La xarxa de transport públic experimenta millores continues per donar resposta a les necessitats de desplaçament de la població. 
 
Descobreix i combina noves possibilitats de desplaçament en transport públic a través de: