És un projecte impulsat per l' Ajuntament de Terrassa (Servei d'Ocupació, Serveis Socials, Joventut i Lleure i el Servei d'Educació) en xarxa amb instituts de Terrassa per acompanyar als adolescents en el moment de finalitzar l' ESO.

Infografia Tutories acompanyament 2021
 

Aquesta presentació et pot ajudar a entendre el programa. Entra-hi

Programa La Maleta de les Famílies

Per acompanyar a les Families en la transició de l'escolarització obligatòria a la post-obligatòria, finalització de l'ESO, la Diputació dona com a suport el programa La Maleta de les Families a través de xerrades per donar eines a les famílies en aquest acompanyament als seus fills i filles. 

Enguany les xerrades, per la situació viscuda de la Covid, es fan de manera virtual. La mateixa xerrada s'ofereix en diferents dies i hores. 

La Maleta de les Families. Xerrada

Aquest mapa et permetrà conèixer els recursos adreçats a joves de 16 anys de Terrassa i els tutors i tutores d'acompanyament que et poden orientar en les opcions formatives, laborals i de lleure.

Fes-li una ullada!

 

Estudiar Recerca de feina Lleure Estudiar Altres possibilitats Batxillerat CFGM PFI Proves accés CFGM Graduat ESO Itineraris formatius Suport a l'estudi Encara no ho tinc clar... Image Map