La Terrassa Cooperativa és la cita anual de la ciutat amb el cooperativisme i l'Economia Social. Durant un mes oferim a la ciutadania activitats per donar a conèixer què es l'economia social i solidària, facilitant eines i recursos en els àmbits del consum i la producció responsables, l'economia de les cures i el consum cultural des de l'economia social.

Les empreses i entitats s'apropen a la ciutadania mostrant la seva activitat i el valor econòmic, social i ambiental que aporten a la ciutat i a l'entorn.

A partir de la pandèmia de la Covid-19 i la post-crisi social posterior en què ens hem vist implicades s'ha fet palès que les respostes locals a les crisis globals són possibles i necessàries.

Aprofitem i convertim en oportunitat una adversitat, trenquem els tòpics sobre el consum i els hàbits diaris, preguntem-nos com consumim en totes les esferes de la vida i coneguem les respostes reals, fàcils i properes.

Et convidem a visitar l'última edició en format virtual, on trobaràs documentals, taules de debat, visites a entitats, tallers, concerts, webinars i material per a professionals, que han servit per reflexionar sobre els reptes de la situació actual, compartir recursos per a la gestió diària i millorar la intercooperació entre les entitats de l'economia social.

Ara més que mai, la Terrassa Cooperativa #ESSlalternativa!