La Terrassa Cooperativa és la cita anual de la ciutat amb el cooperativisme i l'Economia Social. Durant un mes oferim a la ciutadania activitats per donar a conèixer què es l'economia social i solidària, facilitant eines i recursos en els àmbits del consum i la producció responsables, l'economia de les cures i el consum cultural des de l'economia social.

Les empreses i entitats s'apropen a la ciutadania mostrant la seva activitat i el valor econòmic, social i ambiental que aporten a la ciutat i a l'entorn.

A partir de l'última crisi sociosanitària en què ens hem vist implicades s'ha fet palès que les respostes locals a les crisis globals son possibles i necessàries.

Cada vegada són més les persones que escullen un model de vida, de relacionar-se, de consumir, de desplaçar-se, de produir, de vestir i de fer ús de les TIC a partir de formes més solidàries, equitatives i de proximitat. A Terrassa tenim un ampli entramat d'empreses i entitats que ho demostren dia a dia, a partir de propostes de tallers, teatre, xerrades i visites.

Les més de 40 activitats les dividim en els següents àmbits:

  • Educació amb valors i amb els joves
  • Posar la vida al centre
  • Afrontar l'Emergència Climàtica des de l'ESS
  • Fer un consum i Producció Responsable
  • Activitats per a professionals

Trobaràs tota la informació sobre el programa a TerrassaCooperativa.cat.