La iniciativa d'organitzar el programa TU. Campus Experience sorgeix de la necessitat de donar a conèixer en profunditat les sortides laborals dels graus que les escoles universitàries de Terrassa ofereixen, així com augmentar el coneixement i la comprensió de la ciència i la tecnologia que sorgeix del campus universitari i estimular i despertar linterès per les vocacions científiques. En aquest sentit, el programa es focalitza en les dues especialitzacions competitives territorials de Terrassa que són el sector audiovisual i el sector salut que alhora també són especialitzacions del nostre campus universitari. Per aquest motiu, des del Servei d'Universitats i Transferència de Coneixement, organitzem dues jornades amb l'objectiu de visibilitzar aquest especialitzacions.

Jornada TU. Campus Salut Experience 

  • Data: 09/04/2024
  • Horari: de 9 a 13,30 h
  • Lloc: Auditori del Centre Universitari de la Visió (CUV-UPC), passeig Vint-i-dos de Juliol, 660 de Terrassa
  • Inscripció: a través d'aquest formulari
  • Les places són limitades, s'adjudicaran per ordre d'inscripció

Hi hauran testimonis d'estudiants dels graus en Òptica i Optometria de la Facultat d'Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT-UPC), del grau en Infermeria i Teràpia Ocupacional de l'Escola d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT-UAB) i dels dos hospitals universitaris de Terrassa, l'Hospital Universitari Mútua Terrassa, adscrit a la UB i el Consorci Sanitari de Terrassa (CST-UIC)

Es tracta de donar a conèixer els projectes de Fi de grau o Màster sorgits de les diferents escoles universitàries, així com que els joves puguin gaudir de l'experiència de visitar el CUV i el laboratori de simuladors de l'EUIT.

També es podran visitar el Centre Universitari de la Visió (CUV-UPC) i els Laboratoris de l'Escola d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT-UAB) de forma simultània.
 

Jornada TU. Campus Audiovisual Experience

  • Data: jornada ja realitzada al 2022

Amb testimonis d'estudiants que van explicar la seva experiència a les diferents escoles universitàries de la nostra ciutat com són l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC-UB), el Centre de la Imatge i la TecnologiaI Multimèdia (CITM-UPC) i l'Escola Superior d'Enginyeria Industrial, Aeronàutica i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT-UPC).