Campus Ítaca 2021

  • 1r Torn: del 28 de juny al 6 de juliol, participarà l'alumnat dels instituts; Terrassa, Can Jofresa, Jaume Cabré, Nicolau Copèrnic, Torre del Palau i Les Aimerigues.
  • 2n Torn: del 8 al 16 de juliol, participarà l'alumnat dels centres; Egara, Montserrat Roig, Cavall Bernat, Can Roca i Investigador Blanxart.

Per aquest 2021, un total d'11 instituts de la ciutat amb un total de 55 estudiants de 3r d'ESO, prendran part d'aquest projecte socioeducatiu organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a través de la Fundació Autònoma Solidària.

L'Ajuntament de Terrassa, a través del Servei d'Universitats, s'ha sumat un any més a aquest projecte socioeducatiu organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona a través de la Fundació Autònoma Solidària. L'objectiu es  despertar l'interès de l'alumnat perquè, un cop acabada l'etapa d'educació secundària obligatòria, donin continuïtat a la seva formació post-obligatòria oferint-los un espai de convivència entre alumnes procedents d'entorns socials diferents i potenciant l'ús del català com a llengua vehicular.

Enguany, com a l'anterior edició, i degut a la crisi sanitària de la Covid-19, la Fundació Autònoma Solidària ha reestructurat el programa Campus Ítaca per poder complir amb les recomanacions de les autoritats sanitàries i d'activitats de lleure. Així, s'han pres mesures vinculades a temes d'higiene, s'ha reduït el nombre de municipis participants seleccionant els més propers  a la UAB i que formen part de la regió sanitària de Barcelona Nord. També s'han reduït les ràtios per monitor, s'ha incrementat el nombre d'autocars i s'han suprimit totes les activitats amb grups nombrosos.

Tot l'alumnat dels centres educatius que participa al Campus Ítaca pot optar a les Beques salari Ítaca - Banc de Santander.

Més informació de les beques salari:

El Campus Ítaca compta amb el suport econòmic del Banc de Santander, la Universitat Autònoma de Barcelona, així com de Consells Comarcals i Ajuntaments del territori.