Foto guardons premis muncunill

 

 

 

 

 

 

Categories

  1. Premi Muncunill a la Innovació local: a la persona, institució, empresa o associació (independentment de la seva forma jurídica) que hagi desenvolupat tasques que constitueixin una aportació innovadora rellevant per a la ciutat de Terrassa i per a la societat en general. 

  2. Premi Muncunill a la Innovació empresarial d'àmbit estatal: a l'empresa que hagi desenvolupat tasques que constitueixin una aportació innovadora rellevant per a la societat.

  3. Premi Muncunill a la Innovació cultural d'àmbit estatal: a la persona, institució, empresa o associació (independentment de la seva forma jurídica) que hagi desenvolupat tasques que constitueixin una aportació innovadora rellevant per a la societat en l'àmbit cultural.

  4. Premi Muncunill a la Innovació social d'àmbit estatal: a la persona, institució, empresa o associació (independentment de la seva forma jurídica) que hagi desenvolupat tasques que constitueixin una aportació innovadora rellevant per a la societat en l'àmbit social.

 

Concessió

  1. Cadascuna de les categories dels Premis Muncunill a la Innovació tindrà el seu propi jurat d'experts designat anualment per l'Ajuntament de Terrassa.
  2.  Cada jurat estarà format per 5 membres: 1 de l'àmbit local, 2 de l'àmbit català i 2 de l'àmbit espanyol, exceptuant la categoria local, que estarà format exclusivament per persones que desenvolupin la seva activitat professional a Terrassa o que visquin a Terrassa.
  3. Cada membre del jurat proposarà 2 candidatures que tinguin màxima exemplaritat i reconeguda transcendència nacional. El guanyador sortirà de l'elecció dels 5 membres del jurat que integren cada categoria.