A Terrassa disposem de diferents recursos, programes i també professionals que treballen pels joves com ara tu. Quan arribi el moment de finalitzar l'escola, necessitareu seguir connectats a la xarxa educativa, formativa, social i laboral de la vostra ciutat.

Per això l'Ajuntament de Terrassa dins el Projecte Educatiu de Ciutat ha creat un projecte adequat a vosaltres i per vosaltres, amb el compromís de treballar-hi totes les àrees implicades amb els adolescents. És un projecte d'informació i orientació, un projecte d'acompanyament per quan et calgui prendre decisions sobre què et convé més fer l'any vinent.

Hi teniu tot el suport del vostre centre i de tots els professionals que hi treballen, sobretot els implicats en l'orientació. Però també hi ha altres serveis a Terrassa que treballen amb joves com tu i et poden donar un cop de mà quan calgui. Per tant, et presentem un projecte en el qual TU ETS EL PROTAGONISTA!

En aquesta web et presentem els serveis implicats en aquest projecte!

El Diari de l'Educació fa un article (08-01-2018) on explica el programa: ‘Ser Jove després de l'ESO', un programa de tutoria integral a Terrassa per a combatre l'abandonament escolar