Programació d'actes 2018

Dimarts, 4 de setembre

19 h. A l'Església Convent de Sant Francesc d'Assís (entrada lliure)

"Acte commemoratiu dels fets històrics del 4 de setembre de 1713 a Terrassa"

Lectura del Manifest Commemoratiu dels Fets Històrics, redactat per la historiadora Sra. Mariona Vigués, a càrrec de l'entitat Federació d'Associacions de Veïns de Terrassa (FAVT) .

Concert: "Sons d'entre les cendres"

A càrrec d'Anna Alàs, mezzosoprano i Jordi Reguant, clavecí.

Dilluns, 10 de Setembre

19 h. A la cantonada de la Rambla d'Ègara amb la plaça d' Enric Granados, davant del Mercat de la Independència.

Commemoració de la primera manifestació autoritzada a tot l'Estat després de la mort del dictador i que va tenir lloc a la nostra ciutat, el 10 de setembre de 1976, en reivindicació de la Diada Nacional de Catalunya.

Invitació alcade

Dimarts, 11 de Setembre

11 h. Ballada de sardanes a la plaça de l'Onze de Setembre amb la Cobla Ciutat de Terrassa.

11.30 h. Concert de la Banda de Música de Terrassa a l'amfiteatre de la plaça de Catalunya.

12.30 h. Cercavila amb el Drac de Terrassa. Itinerari: sortida de la pl. Catalunya, carrers del Dr. Pearson i Prat de la Riba, i arribada a la plaça de l'Onze de Setembre.

13 h. Ofrena floral a la plaça de l'Onze de Setembre.

Activitats organitzades amb la col·laboració de les associacions de veïnes i veïns de la Paça de Catalunya-Escola Industrial i de Vallparadís. 

Les entitats interessades en participar a l'ofrena floral cal que ho comuniquin al telèfon 93 739 70 20 o enviïn un correu electrònic a protocol@terrassa.cat per a poder establir l'ordre de l'acte.

Dijous,13 de setembre

19 h. Acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya al Saló de Sessions de l'Ajuntament de Terrassa. L'acte comptarà amb l'assistència dels membres de la Corporació Local. L'alcalde obrirà l'acte i presentarà al periodista Lluis Caelles, que oferirà la conferència "La Diada Nacional en el context de 2018: una visió des del periodisme".