El 19 de febrer es commemora el Dia Internacional contra l'LGTBI-fòbia al Futbol, data en què va néixer el futbolista professional Justin Fashanu, un referent de la lluita pels drets de les persones LGTBI+. Justin va ser el primer futbolista professional en actiu que va manifestar públicament que era homosexual. 

És important que les persones jugadores, famílies i entorn, els equips tècnics i els clubs esportius rebutgin l'LGTBI-fòbia a l'esport. Treballar per donar resposta a les discriminacions per raons d'identitat de gènere, expressió de gènere o orientació sexual, és una responsabilitat col·lectiva.

Enguany l'Ajuntament de Terrassa afegeix aquesta diada dins el calendari de jornades commemoratives LGTBI+. Des del Servei LGTBI+ es proposa una campanya a través de les xarxes socials per celebrar les diferents formes d'estimar, ser i sentir, sota el lema Terrassa Diversa​, el qual agruparà les diverses diades de visibilitat LGTBI+ amb el hashtag #TerrassaDiversa. Us animem a seguir-nos a través del canal @generesterrassa, on podreu trobar-hi també les accions i publicacions relacionades amb aquesta jornada commemorativa.​