La Regidoria de Polítiques de Gènere elabora un butlletí en format digital, de periodicitat mensual i amb algunes edicions extres monogràfiques, per informar de les activitats que organitza, tant regulars com puntuals. També inclou notícies i continguts d'interès per reflexionar sobre les desigualtats i eradicar les violències masclistes. Si teniu interès a rebre'l regularment, us podeu subscriure al formulari que trobareu al final d'aquesta pàgina.

Aquí podeu consultar algunes de les edicions publicades fins ara:

 

 

Inscripció:

Si us interessa rebre la informació, només cal que ens feu arribar el vostre nom i cognoms i la vostra adreça electrònica.

Tot seguit, rebreu un missatge de confirmació a l'adreça que ens hagueu facilitat i, un cop obert, haureu d'acceptar la inscripció. Només si accepteu, començareu a rebre els nostres butlletins.

Doneu-vos d'alta per rebre el butlletí d'ativitats per correu electrònic

* camp obligatori

Atenent l'obligat compliment de la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades i Garantia dels Drets Digitals, us informem que hem actualitzat la nostra Política de Protecció de Dades. 

  • Base Jurídica del tractament: Consentiment exprés de la persona interessada
  • Responsable del tractament de dades: Ajuntament de Terrassa, [email protected]
  • Delegat de Protecció de dades: [email protected]
  • Servei municipal: Polítiques de Gènere
  • Finalitat del tractament de les dades: Promocionar les activitats divulgatives que es fan al Servei de Polítiques de Gènere mitjançant l'enviament de correus puntuals quan hi ha un acte o esdeveniment a comunicar

Així mateix us informem que podeu exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i supressió a través dels formularis que hi ha disposats a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Terrassa, de forma preferent o mitjançant sol·licitud escrita al email [email protected] També podrà exercir els drets esmentats mitjançant sol·licitud escrita a l'Ajuntament de Terrassa a qualsevol punt d'informació municipal o enviant correu postal a Plaça Didó, nº5, CP 08221 (Terrassa).