L'exposició "Migracions: arrels que ens enriqueixen", impulsada i elaborada des del Servei de Ciutadania l'any 2014, pretén posar en valor el passat migratori de la ciutat i sobretot el seu present intercultural.

El procés d'elaboració va consistir a fer entrevistes informals a terrassencs i terrassenques que havien participat en un projecte de coneixement mutu entre persones de diferents orígens anomenat "Voluntariat d'Intercanvi Cultural". El resultat queda plasmat en 10 plafons amb fotos i cites textuals que relaten l'experiència migratòria de les persones protagonistes o de les seves famílies (expectatives, motivacions, història, etc.) i com han viscut i viuen a Terrassa (llocs que els agrada, projectes on participen, elements que han descobert, etc.).

Exposició "Migracions: arrels que ens enriqueixen"

Qui pot accedir a l'exposició "Migracions, arrels que ens enriqueixen"?

Les entitats, associacions i professionals dels diferents àmbits (social, educatiu, sanitari, esportiu, etc.) que estiguin interessats, poden fer sol·licitud de l'exposició per albergar-la a les seves instal·lacions o bé per fer-la servir en alguna de les activitats organitzades per l'entitat.

A més també s'ofereix la possibilitat de realitzar un taller participatiu dinamitzat pel Servei de Ciutadania per reflexionar i debatre sobre les temàtiques de l'exposició: les migracions i la diversitat cultural.

Com es pot accedir a l'exposició "Migracions, arrels que ens enriqueixen"?