L'Àlbum, Festival d'imatge i fotografia contemporània de Terrassa, és un esdeveniment cultural, eclèctic i plural que presenta projectes que abasten els diferents gèneres i formats de la fotografia i la imatge contemporània. Del 4 de novembre al 3 de desembre a diferents punts de la ciutat.

Web festival Àlbum

Organitzat per Terrassa Arts Visuals (Servei de Promoció i Difusió Cultural de l'Ajuntament de Terrassa), l'Àlbum vol esdevenir un referent de la creació fotogràfica contemporània nacional i un trampolí per a artistes amb projectes arriscats i crítics que aprofundeixin en les relacions humanes i la generació de coneixement.

El festival té com a característica una aposta per establir un diàleg entre espais històrics i emblemàtics de la ciutat i les propostes artístiques que s'hi programen.

Aquesta hibridació permet realçar el patrimoni de la ciutat, alhora que s'estableixen noves lectures dels projectes seleccionats.

Àlbum no només aposta per mostrar el treball de joves creadors i creadores, sinó que també crea espais per al desenvolupament de la carrera artística de professionals de mig i llarg recorregut.

Proper a la ciutadania i als amants de la fotografia i la creació contemporània, l'Àlbum també articula espais de trobada i discussió per al públic especialitzat.