Arriba la 2a edició d'Àlbum, el festival d'imatge i fotografia contemporània de Terrassa, sota la direcció artística de Paulo Cacais.

Un esdeveniment cultural, eclèctic i plural que presenta projectes que abasten els diferents gèneres i formats de la fotografia i la imatge; projectes arriscats i crítics que aprofundeixen en les relacions humanes i afavoreixen la generació del coneixement.

El festival es caracteritza per tenir la voluntat d'establir un diàleg entre els espais històrics i emblemàtics de la ciutat i les propostes artístiques que s'hi programen. Aquesta hibridació permet realçar el patrimoni de la Terrassa, alhora que s'estableixen noves lectures dels projectes seleccionats.

A més, no només promou la visibilitat del treball dels joves creadors i creadores, sinó que també crea espais pel desenvolupament de la carrera artística de professionals de mig i llarg recorregut.

Aquesta edició tindrà lloc entre el 4 de maig i el 2 de juny del 2024. Com a tret de sortida, el mateix 4 de maig a les 10.30h es farà una ruta inaugural que començarà a la Sala Muncunill. En aquí tindreu l'oportunitat de conèixer als artistes i els diferents espais culturals on hi seran les exposicions del programa.

Organitzat pel Servei de Promoció Cultural i Audiovisual de l'Ajuntament de Terrassa, l'Àlbum vol esdevenir un referent de la creació fotogràfica contemporània nacional i un trampolí per a artistes amb projectes arriscats i crítics que aprofundeixin en les relacions humanes i la generació de coneixement.

Podeu trobar tota la informació a: Web festival Àlbum i a la web de Terrassa Cultura.