Fons especial de jazzFons especial de jazz

La nostra és una ciutat que viu el jazz intensament, i per gaudir-lo sempre posem a la teva disposició una àmplia producció discogràfica, des dels orígens fins a les últimes novetats.

 

Fons especial LGTB

Fons especial LGTB

Es dirigeix a totes les persones interessades en la temàtica Lèsbica-Gai-Trans (sexual i gènere) i Bisexual. Amb el suport de la Regidoria LGTBIQ de l'Ajuntament de Terrassa.

 

 

Racó de pares i mares

Agrupa tots aquells materials de la biblioteca que poden ser d'utilitat en la tasca de ser mares i pares. La selecció de documents pretén ser una eina d'ajuda en l'educació i la salut dels fills

 

 

Fons especial de creativitat en els infants

Espai que neix amb l'objectiu d'oferir a pares, mares i educadors una base pedagògica i un seguit de recursos per treballar la creativitat com a eina d'aprenentatge –artística, literària i cultural– de nens i nenes

 

Fons antics

Fons especial Baltasar RagonFons especial Baltasar Ragon

El llegat de Baltasar Ragon està dipositat, segons les seves característiques, a la Biblioteca Central, a l'Arxiu Municipal i a l'Arxiu històric, i és un dels fons més importants i utilitzats per a l'estudi de la Terrassa del segle XIX i la primera meitat del XX.

 

Fons Soler i PaletFons especial Soler i Palet

En aquest fons hi trobareu el llegat de Josep Soler i Palet, els seus objectes d'art antic i llibres.

 

Fons patrimonial de la bctFons patrimonial

La bct disposa d'una col·lecció de llibres antics, integrada per 80 llibres dels segles XVI i XVII, 279 que daten del segle XVIII i 506 exemplars que pertanyen al segle XIX.