Encesa de Llums de Nadal 2018

El divendres 30 de novembre, a partir de les 17:45 h. es realitzarà la tradicional encesa de llums de nadal de la ciutat.

Abans, a la Plaça del Primer de Maig a partir de les 16:30 hores, hi haurà una Gran Xocolatada, Tallers i activitats infantils i l'espectacle  "Il Criceto".

 

El dissabte 1 de desembre, a les 17:30 h. a la Plaça Vella, inauguració de la Fira de Santa Llúcia.

A les 18:15 h. al Raval de Montserrat, inauguració del Pessebre i la tradicional cantada de nadales i inici del 10è cicle Sons de Nadal a càrrec de Terrassa Ciutat Coral i l'actuació de l'Ensemble de saxos del Conservatori de Terrassa.

Llums de Nadal

Enguany, Terrassa comptarà amb un total de 509 punts de llum i algunes de les xemeneies més representatives de la ciutat com la de la Plaça Nova, Plaça Didó i la Plaça de l'Anònima tornaran a lluir amb un enllumenat especial i s'afegirà una de nova, la xemeneia de la Plaça Salvador Espriu.

L'Ajuntament, que assumeix el cost íntegre de l'enllumenat, ha acordat conjuntament amb la Taula de Comerç Local, la selecció dels elements lumínics. Els llums de Nadal són de baix consum, amb tecnologia LED per afavorir una major eficiència energètica. 

Dia d'encesa de l'enllumenat: 30 de novembre a les 17:45 h.

Les llums s'encenen diàriament amb el mateix horari que l'enllumenat públic i s'apaguen a les 22:30 h. des del 30 de novembre al 7 de gener.