L'Escola Municipal de Música acull alumnat des dels 4 anys i sense límit d'edat. S'ofereixen cursos de sensibilització, d'educació musical elemental i avançada i tallers diversos.

 

Taller de música en família i Sensibilització musical

Pla d'estudis per a infants de 4, 5 i 6 anys. Els infants descobreixen i  gaudeixen de la música desenvolupant les seves facultats i les seves capacitats sensorials i intel·lectuals. Es treballa a partir de dos eixos vertebradors: el moviment i la veu, dos elements ben naturals que permeten apropar-se al fet musical amb alegria,  il·lusió i  emoció.

Anar a dalt

Ensenyament Bàsic

Els plans d'estudis d'ensenyament bàsic per a infants (a partir de 7 anys) i per a joves i adults (a partir de 13 anys) ofereixen una formació musical elemental, al llarg de cinc cursos, mitjançant la qual l'alumnat desenvolupa àmpliament les seves capacitats musicals i aprèn els fonaments del llenguatge musical i la seva expressió mitjançant la veu i un instrument. Alhora, comencen a formar-se en el món dels conjunts instrumentals  com les orquestres i les bandes.

Anar a dalt

Ensenyament Avançat

El pla d'estudis d'ensenyament avançat té com a objectiu donar continuïtat en la formació musical de l'alumnat. Diferents assignatures optatives permeten a l'alumnat ampliar els seus coneixements musicals en aquells àmbits que més li interessen.

Aquests esudis estan dividits amb diferents itineraris: Clàssic, Tradiciona i Música Modena i Jazz. Dins de l'itineràri Clàssic hi ha inclosa l'especialització en música antiga per a aquell alumnat que ho sol·liciti.

Anar a dalt

Cursos i tallers oberts

L'Escola Municipal de Música ofereix també cada any un ventall de cursos i tallers oberts a tota la ciutadania interessada en la música, oberts a persones amb o sense formació musical prèvia sense voluntat de cursar un pla d'estudis complet.

Anar a dalt

Projectes Musicals a les Escoles

És un projecte de l'EMM-Conservatori de Terrassa a diferents centres educatius amb el suport del Servei d'Educació i coordinats amb el Pla Educatiu d'Entorn.

El projecte vol oferir tallers relacionats amb la pràctica d'instruments que utilitza la música com a nucli de la formació social de l'alumnat des d'un punt de vista emocional, comunicatiu, psicomotor i cognitiu i per afavorir l'a integració, cohesió i interrelació dins el grup, així com el reconeixement i la voloració positiva d'infants en situació de vulnerabilitat per part de l'escola, les famílies i el barri.

Anar a dalt