Les Piscines Municipals descobertes són:

 • Les Arenes
 • Sant Llorenç
 • La Maurina
 • Parc de Vallparadís

 

Condicions generals d'obertura estiu 2021:

 • Calendari d'obertura del 24 de juny al 5 de setembre
 • Restriccions derivades de la situació sanitària:
 1. Davant les limitacions d'aforament derivades de les mesures i disposicions pe fer front a la Covid-19, i com ja es va fer durant la temporada anterior, s'impulsaran actuacions a nivell d'infraestructures i d'ús de les instal·lacions amb l'objectiu d'adaptar-se a les restriccions vigents.

 2. Horaris. S'establiran dos torns d'entrada per poder realitzar tasques de neteja i desinfecció de les instal·alcions i amb l'objectiu de facilitar l'entrada diaria al màxim de persones posibles donat que s'han de reduïr els aforaments en horaris de 10.30h a 14.30h i de 15.30h a 19.30h.

 3. No es realitzaran abonaments de temporada.

 4. No es realitzaran bonificacions sobre els preus establerts ja que el preu de l'entrada tindrà inclosa la bonificació.

 5. Les limitacions d'aforament marquen l'obertura de les piscines a 1/3 de la seva capacitat,assegurant així la distància de seguretat a la zona de platja i a l'interior de l'aigua.

 6. De dilluns a divendres una part dels aforaments es reservaran a garantir les activitats de casals d'estiu i campus esportius amb un terç de la capacitat disponible. D'aquesta forma, la piscina de Vallparadís podrà acollir 500 banyistes en cadascun dels torns de bany (amb 150 places de cada torn destinades a usuaris i usuàries de casals i campus esportius).

 7. Les piscines municipals de Sant Llorenç i les Arenes, el límit d'aforament serà de 100 persones a cada torn (amb 40 places reservades per a campus i casals d'estiu). Per últim, la piscina de la Maurina tindrà una capacitat de 90 banyistes en cada torn (amb 40 places reservades per a campus i casals d'estiu).

 8. Els serveis de guarda roba i vestidors estaran tancats i es reduiran els aforaments i l'accés als lavabos per garantir la distància socials dins els espais comuns de les instal·lacions.

 9. Els campus i casals d'estiu que tinguin intenció de fer ús de les piscines municipals hauran de fer la petició per la Seu Electrónica abans del 24 de maig. Passada la data indicada, només podran ser ateses si hi ha disponibilitat.
 • Tarifes aprovades al Ple Municipal, adaptades a aquesta nova situació:
 1. Entrada gratuïta pels menors de 14 anys (sempre acompanyat d'un adult)
 2. Entrada general de matí o tarda de 2€
 3. Entrada general per escoles i casals de 1.5€
 4. Targeta multi-personal de 10 usos de 15€

Les entrades es podran adquirir a les mateixes taquilles de les piscines (compra en metàl·lic o targeta) o venda anticipada (compra online) 3 dies abans a partir de les 21:00h del torn de bany a través d'aquesta web.

(Exemple d'una compra anticipada: Vull comprar l'entrada per al dia 24, per tant podré comprar-la anticipadament el dia 21 a partir de les 21.00 hores)

Atenció!!! Les entrades es podran anul·lar 2h abans del torn d'entrada.

Les entrades presencials per al torn de tarda es podran comprar a partir de les 14.30h per accedir a les piscines a partir de les 15.30h, per reduir aglomeració i temps d'espera a les cues.

Els aforaments i les condicions del servei poden variar en funció de les normatives sanitàries establertes.

Compra entrades anticipades (cal registrar-se)

Consulteu la disponibilitat d'entrades 

Documents de consulta:

Adreces i telèfons: