Els Programes de Formació i Inserció (PFI) preparen als joves de entre 16 i 25 anys, que no han obtingut el graduat en secundària, d'una manera pràctica per a una professió, als tallers de l'Escola i amb pràctiques a empreses.

Són cursos gratuïts de 1000 hores amb duració d'un curs escolar, de setembre a juny. Estan cofinançats per l'Ajuntament de Terrassa i la Generalitat de Catalunya.

Els seus objectius específics són:

  • Oferir una formació tecnològica que prepari els joves per al món del treball i afavoreixi la seva inserció socio-laboral.
  • Desenvolupar en els joves els hàbits, inquietuds i responsabilitats que els facilitin la seva incorporació en el món laboral i el seu manteniment.

L'Escola Municipal La Llar oferta actualment el següent curs de PFI:

 

Auxiliar d'Arts Gràfiques i Serigrafia

Aquesta especialitat ensenya el funcionament de maquinària i la manipulació que té lloc en una empresa d'arts gràfiques. Les funcions i tasques més importants són: traçar, muntar i obtenir la forma impressora, preparar primeres matèries, preparació de maquinària, realització d'impressió, manipulació d'eines i màquines d'enquadernació, muntatge d'objectes de cartró, paper i plàstic, folrat de tota mena d'articles, enquadernació de llibres, control, acabats i manipulats del producte final.

Per a més informació:

Díptic del PFI d'Arts Gràfiques i Serigrafia

Cursos cofinançats per: