A continuació podeu consultar els projectes premiats al curs 2007-2008:

 

Apropem la història de Terrasa al voltant del Parc de Vallparadís als infants de 0-3 anysApropem la història de Terrasa al voltant del Parc de Vallparadís als infants de 0-3 anys

Projecte de l'Escola Bressol Vallparadís amb el qual volen apropar la història de la ciutat relacionada amb el Parc de Vallparadís als infants de 0-3 anys. Per aquest efecte, han confeccionat una sèrie d'activitats i materials educatius per posar-los a l'abast dels educadors.

Veure el Projecte (Fitxer PDF, 16 MB)

 


Generador docent d'electricitatGenerador docent d'electricitat

Projecte de generació d'energia solar fotovoltaica orientada mitjançant seguidor solar automàtic i amb suport d'alimentació per bateries i generador eòlic. Realitzat per Ricardo Manobens i Miguel Méndez, alumnes del 2n. curs del cicle formatiu de grau superior en desenvolupament de productes electrònics.

Guió del projecte (PDF)
Documentació del projecte (Fitxer ZIP, 35 MB)

 

Hort: Fupar i CEIP Roser CapdevilaHort: Fupar i CEIP Roser Capdevila

Aquest projecte s'ha dut a terme durant tot el curs 2007-08 i els protagonistes directes han estat els alumnes de l'etapa d'infantil de l'escola Roser Capdevila i els alumnes del taller ocupacional FUPAR de la ciutat de Terrassa.

El projecte consta d'un DVD on es recullen les experiències viscudes i que es troba disponible per consulta al Servei d'Educació.

 

Els joves i la memòria històrica. L'associacionisme a la terrassa franquista (1940-1975)Els joves i la memòria històrica. L'associacionisme a la Terrassa franquista (1940-1975)

Aquest projecte ha estat enfocat a recuperar la memòria d'uns anys claus per Terrassa, durant els quals la nostra ciutat va desenvolupar un gran creixement econòmic, va rebre un gran allau migratori i es va confrontar sovint amb el feixuc pes polític i cultural de la dictadura franquista.
En concret, el tema central del projecte és la vida associativa de la ciutat en totes les seves dimensions, entre els anys 1940 i 1975.

Els centres que han participat en el projecte són: IES Egara, IES Matadepera, IES Montserrat Roig, IES Santa Eulàlia, IES Torre del Palau i el Col·legi de l'Escola Pia. Els alumnes implicats estan matriculats als cursos de 4art d'ESO i 1er de Batxillerat.

El projecte consta de varis DVDs que estan disponibles a les Biblioteques Municipals i al Servei d'Educació.

Memòria del projecte (PDF)