A continuació podeu consultar els projectes premiats al curs 2014-2015:

 

Projecte de moviment Projecte educatiu "Taller de manteniment de bicicletes"

La comunitat educativa de l'Escola Municipal de Educació Especial FATIMA apostem fermament per l'aprenentatge i ús de les bicicletes a l'escola, ja que no sempre el nostre alumnat té l'oportunitat de poder fer aquest aprenentatge fora de l'àmbit escolar i així aportem un altre compromís per tal de millorar la qualitat de vida d'aquestes persones que pateixen una discapacitat. És per aquest motiu que a l'escola hem anat recollint i comprant tot tipus de bicicletes: per als infants bicicletes petites de 2, 3 i 4 rodes fins bicicletes de mida adulta passant per tot tipus d'alçades i especialment els tricicles grans o les bicicletes adaptades per tal que tot l'alumnat pugui gaudir de les sensacions i prestacions que ens aporta anar amb bicicleta.

Veure memòria del projecte (PDF, 1.8 MB)

 


Hort urbà Escola Vedruna"Tu pots fer-ho, tu ho saps fer"

Fruit d'una valoració que vam fer entre l'Equip Educatiu de l'Escola Bressol Municipal La Casona i el CDIAP MAGROC, vam veure que hi havia molta demanda de les famílies de la nostra escola al servei de MAGROC per fer consultes de temes de criança habituals en aquesta etapa, molt sovint perquè les famílies es troben soles i insegures. Els temes de consulta eren per exemple: temes de llenguatge, de límits, de conflictes, etc. D'aquesta valoració i reflexió va néixer la proposta de crear "l'Espai Criança", un servei adreçat a les famílies de l'escola amb els seus fills i les seves filles. En aquest Servei, els adults poden compartir i resoldre els seus dubtes de criança i, els infants, poden gaudir d'activitats amb els seus pares o mares dins de l'escola.

Veure memòria del projecte (PDF, 3 MB)

 

Raid d'Aventura InterescolarProjecte educatiu "Raid d'Aventura Interescolar"

Aquest projecte de l'escola Joaquima Vedruna Terrassa relaciona el món de l'esport, en aquest cas, els raids d'aventura, amb el món escolar, on els participants seran alumnes dels centres escolars de Terrassa. Aprendre a organitzar un Raid pot ser un projecte molt motivador i innovador pels nostres alumnes, a més de ser una font per generar aprenentatges de caire competencial molt gran. Implicar als alumnes en la gestió i organització de tots els aspectes d'un Raid ens permetrà treballar diferents continguts i disciplines d'altres àrees del nostre cicle formatiu d'Activitats Físiques i Esportives en el Medi Natural (CAFEMN).

Veure memòria del projecte (PDF, 205 KB)