La temporada estable professional de la Sala Muncunill està composta per una exposició de producció pròpia municipal a l'any d'un/a artista local de reconeguda trajectòria i projecció, que s'expandeix mitjançant una publicació homònima.

També conformen la programació exposicions itinerants d'altres institucions i adaptades per a Terrassa Arts Visuals, que permeten gaudir de la ciutat d'exhibicions de primer nivell de creadores i creadors del nostre context.

D'altra banda, també podrem veure l'exposició global del projecte seleccionat pel cicle Terrassa Comissariat. Aquest cicle selecciona un projecte d'un comissari/a anualment per a la EspaiDos i el formen diverses exposicions de diferents artistes durant l'any.

L'entrada és gratuïta a totes les sales. Es poden concertar visites dinamitzades per a centres escolars amb cita prèvia. Reserva i informació programa educatiu: [email protected]

Plànol de la Sala Muncunill

 

Cicle Sala Muncunill
La Sala Muncunill va ser inaugurada l'any 1986 i està situada a l'interior d'un dels edificis singulars de la ciutat, el Vapor Amat, antiga fàbrica de tints. És un dels espais expositius que la ciutat dedica a les pràctiques artístiques contemporànies, juntament amb la Casa Soler i Palet. 

Del febrer del 2023 fins al febrer del 2024 es fan obres a la sala per la reparació estructural de l'edifici i la substitució del paviment existent, a més es dota a l'edifici d'instal·lacions de climatització, renovació d'aire i infraestructura de telecomunicacions.

 
 

Cicle Terrassa Comissariat
El Servei de Cultura de l'Ajuntament de Terrassa, mitjançant Terrassa Arts Visuals, va posar en marxa el Cicle Terrassa Comissariat l'any 2009 amb l'objectiu de promoure i estimular el comissariat artístic i obrir l'EspaiDos de la Sala Muncunill a nous formats i relats de l'àmbit de les pràctiques artístiques contemporànies

 

Consulteu la programació 

L'objectiu d'aquest cicle és donar a conèixer i dinamitzar la tasca dels creadors i creadores emergents residents a Catalunya.

 

Cicle Art/terrassa
El Servei de Cultura de l'Ajuntament de Terrassa a través del programa Arts Visuals, ofereix durant tot l'any l'oportunitat de mostrar la producció artística de les creadores, creadors i col·lectius originaris o residents a la ciutat. Pintura, il·lustració, dibuix, gravat, aquarel·les, instal·lació, audiovisuals o cinema són algunes de les disciplines que formen part de les propostes d'enguany.

Aquestes obres s'exposen dins el cicle Art Terrassa que es desenvolupa a la sala d'exposicions de la Sala Muncunill.

Els artistes, qualsevol que sigui la seva disciplina o formalització del seu projecte, que s'hi vulguin afegir hauran d'atendre les bases de la present convocatòria.

Els projectes presentats seran seleccionats per una comissió d'experts que adjudicarà l'interès artístic dels projectes presentats a partir dels materials lliurats pels l'autors. La selecció es farà una vegada a l'any i s'estudiaran totes les propostes rebudes abans del 31 de maig de l'any immediatament anterior a la programació.