Elements comunicatius creats pel Servei de ComunicacióEn aquest apartat trobareu informació relacionada amb la imatge i la comunicació de l'Ajuntament. Podeu consultar, per exemple, el manual d'identitat corporativa, o bé accedir als mitjans de comunicació municipals o al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública, elaborat per la Universitat Autonòma de Barcelona, que l'Ajuntament de Terrassa comparteix plenament.

Mitjans de comunicació
L'Ajuntament va editar des de l'any 1984 i fins al 2015 la revista d'informació municipal "Visquem Terrassa", i fins al 2018, la  publicació de cultura i oci "Sortim!" .  En l'actualitat disposa del web municipal www.terrassa.cat i d'un canal propi de vídeos de Youtube. A més, està present a les principals xarxes socials d'Internet (Facebook ,Twitter i Instagram). 

D'altra banda, la Societat Municipal de Comunicació de Terrassa S.A. gestiona el servei públic de televisió i de ràdio local, Canal Terrassa Vallès, el portal www.terrassadigital.cat, a més del Cinema i el Club Catalunya.