El Museu de Terrassa posa al servei de la ciutadania un nou servei d'audioguies i signoguies per facilitar la visita a la Seu d'Ègara. L'audioguia, que té una durada aproximada de 45 minuts, inclou 14 pistes d'àudio que acompanyaran les persones que visiten el complex durant el seu recorregut. Amb la incorporació d'aquest nou recurs les persones usuàries podran descobrir la història de l'equipament i la singularitat d'alguns dels seus elements artístics, com les pintures murals del segle VI.

Audio-guies VisitMuseum

Aquesta nova audioguia permet millorar la comprensió de l'espai i identificar elements de diferents èpoques: l'impluvium romà, el baptisteri, la basílica i la catedral episcopal, les pintures o els retaules, entre d'altres. L'audioguia està disponible en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. El nou servei d'audioguies i signoguies s'ha incorporat com a nou recurs amb l'objectiu de millorar l'accessibilitat sensorial de l'equipament i de posar al servei del públic nous continguts fruit de la recerca feta en els darrers anys a la Seu d'Ègara.

Els continguts són descarregables a través de l'aplicació de VisitMuseum de forma que les persones que visitin la Seu podrán accedir a aquests recursos de manera gratuïta a través del seu telèfon mòbil.

El nou servei d'audioguies i signoguies de la Seu d'Ègara és una iniciativa de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural, a través de la plataforma VisitMuseum i amb la col·laboració del Museu de Terrassa.