1 07 2022

Amb l'alcohol tingues vista a la Festa Major de Terrassa

La campanya "Amb l'alcohol tingues vista" present a la Festa Major de Terrassa per sensibilitzar sobre els efectes del consum d'alcohol, evitar intoxicacions i reduir al màxim els riscos d'aquesta droga, la més consumida entre adolescents de 14 a 18 anys.

I per a la població més jove... una intervenció... de 2 parelles educatives itinerants...

29 09 2022

Taller de Primers auxilis i DEA

Cartell dels tallers de primers auxilis i ús de desfibril·lador. Gratuïts i oberts a la ciutadania, també s'organitzen a nuclis disseminats escrivint a salut.comunitaria@terrassa.catEl cinquè taller de la programació d'enguany de Primers auxilis i DEA és al Centre Cívic Avel·lí Estrenjer de la plaça de la Cultura, 5, dijous 29 de setembre de 9 a 13h.

Inscripció aquí

18 06 2022

Fira d'Entitats de Salut

Cartell de la Fira d'entitats de salutAJORNADA FINS A LA TARDOR

La Fira d'Entitats de Salut té lloc a la plaça Vella.

10 06 2022

Dia Mundial del Càncer de Pròstata

L'Ajuntament s'il·lumina de blau el dia mundial del càncer de pròstataS'il·luminen l'Ajuntament i el Monument a la Dona treballadora per commemorar el dia mundial del càncer de pròstata. La segona malaltia maligne més freqüent en homes.

31 05 2022

Dia Mundial Sense Tabac

L'ajuntament s'il·lumina el dia mundial sense tabacDel 25 al 31 de maig se celebra la Setmana Sense Fum que finalitza amb el Dia Mundial Sense Tabac il·luminant l'Ajuntament de Terrassa i el Monument de la Dona treballadora.

#SumaSalut  #ssfcat22

30 05 2022

Dia Mundial de l'Esclerosi Múltiple

Ajuntament il·luminat de taronjaS'il·lumina l'Ajuntament de Terrassa i el Monument a la Dona Treballadora per al Dia Mundial de l'Esclerosi Múltiple. 

#ConexionesEM  #DiaMundialEsclerosiMultiple

10 05 2022

Dia Mundial del Lupus

Ajuntament, s'il·lumina el Dia Mundial del LupusL'Ajuntament s'uneix a la il·luminació lila de Catalunya el vespre del 10 de maig per visualitzar el lupus.

#DiaMundialDelLupus  #DML  #NoSeVeSeSufre

08 05 2022

Dia Mundial de la Creu Roja

L'Ajuntament s'il·lumina per al Dia Mundial de la Creu Roja que es commemora el 8 de maig a tot el món.

05 05 2022

Dia de conscienciació per la malaltia de Huntington

Ajuntament il·luminat amb les franges blau i lila per al dia de la conscienciació de la malaltia de HuntingtonEl 5 de maig és el Dia de la Conscienciació de la malaltia de Huntington i, per aquest motiu, s'il·lumina l'Ajuntament i el Monument a la Dona treballdora.

#LightItUp4HD  #IlluminatPelHuntington  #Huntington2022

29 04 2022

Donem el nostre plasma

Avui i demà pot ser la 1a vegada. Al Banc de Sang i Teixits de Terrassa, a la plaça del Doctor Robert, 5, hi haurà més màquines separadores cel·lulars del que és habitual per aconseguir moltíssimes donacions de plasma. Aquesta màquina selecciona el plasma (líquid groguenc) i retorna els glòbuls vermells al cos. El plasma es regenera en 15 dies i es poden fer fins a 24 donacions a l'any. Catalunya en necessita 40.000 a l'any. De moment, li falta bastant per arribar-hi i ser autosuficient.
Inscripcions

24 04 2022

Dia Mundial contra la meningitis

 Ajuntament il·luminat de verd el dia mundial contra la meningitis El 24 d'abril és el Dia Mundial contra la Meningitis i l'Ajuntament s'afegeix a l'acció d'il·luminar la façana de l'Ajuntament i el Monument de la dona treballadora per visualitzar aquesta malaltia.        

7 04 2022

Dia Mundial de la Salut

Ajuntament de Terrassa il·luminat de verd per al dia mundial de la salutL'Ajuntament de Terrassa s'il·lumina de verd per commemorar el Dia Mundial de la Salut.

06 04 2022

"Mou la vida" per sumar salut

6 d'abril, dia mundial de l'activitat física amb el missatge: activa't, mou-te, relaxa't, belluga't, juga, respira, camina, salta, balla, corre, neda... Amb el lema de Mou la vida! i el programa Mou-te 2022 de l'Ajuntament de TerrassaAmb el lema "Mou la vida" en el marc del Dia Mundial de l'Activitat Física es presenta una programació d'activitat física salutdable per sumar salut.

#moulavida #DMAF2022 #SumaSalut #gentactiva

02 04 2022

Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme

Ajuntament il·luminat de blau per l'autismeL'Ajuntament de Terrassa es connecta al blau il·luminant l'Ajuntament al Raval de Montserrat i el Monument de la Dona a la plaça de la Dona per al Dia Mundial de la Conscienciació sobre l'Autisme.

01 04 2022

Formació antiestigma a la policia municipal de Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa es forma contra l'estigma que hi ha en la salut mental els dies 1 i 4 d'abril. Aquesta formació va adreçada a les unitats d'Atenció a la Víctima i de Relacions i Mediació de la Comunitat.