20 03 2023

Moltes gràcies per donar sang

Cartell d'agraïment de la donació de dissabte a la campanya de bombers i bomberes al raval de Montserrat

Agraïment a les 249 persones que van anar a la campanya "Els bombers i les bomberes t'acompanyen a donar sang" de dissabte al Raval de Montserrat.

Resultat de la donació:
687 pacients es podran beneficiar d'aquestes donacions als hospitals de Catalunya.

14 03 2023

Dia Mundial de l'Endometriosi

L'Ajuntament s'il·lumina de groc per visibilitzar l'endometriosi en el seu Dia Mundial El 14 de març s'il·luminen de groc l'Ajuntament al Raval de Montserrat i el Monument de la Dona a la plaça de la Dona per commemorar el Dia Mundial de l'Endometriosi i donar veu a la salut de les dones.

07 02 2023

Moltes gràcies per donar sang

Agraïment a les 35 persones que van anar a la campanya de donació que hi va haver dilluns 6 de febrer al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany.

Resultat de la donació:
105 pacients es podran beneficiar d'aquestes donacions als hospitals de Catalunya.

04 02 2023

Dia Mundial contra el Càncer

Ajuntament il·luminat amb dues franges de blau i taronja per al dia mundial contra el càncerL'Ajuntament de Terrassa s'uneix a la il·luminació global per al Dia Mundial contra el Càncer.

El lema de la campanya feta per la Unió Internacional contra el càncer es diu Tancant la bretxa en l'atenció al càncer. Dura 3 anys i estem al segon. 

#DiaMundialcontraelCancer #CloseTheCareGap

23 01 2023

Moltes gràcies per donar sang a la #MaratóDonantsCAT

Agraïment a les 479 persones que van anar a la #maratódonantsCAT que hi va haver del 13 al 20 de gener al Banc de Sang i Teixits de Mútua de Terrassa.

Resultat de la donació:
1.180 pacients es podran beneficiar d'aquestes donacions als hospitals de Catalunya.

23 01 2023

La Taula de Salut Mental de Terrassa ja té logo

Logo guanyador del concurs per dissenyar el logo de la taula de salut mental de Terrassa.Aquest és el logo guanyador del concurs per dissenyar el logo de la Taula Salut Mental Terrassa (TSMT). L'autora del disseny i guanyadora del concurs ha estat la Marta Benedí León, a la que felicitem per la seva encertada proposta. Aquest logo acompanyarà la Taula de Salut Mental de Terrassa a partir d'ara.

13 01 2023

Donar sang sona bé

Sota el lema "Donar sang sona bé" la Marató de Donants de sang de Catalunya 2023 té el repte d'arribar a les 10.000 donacions la setmana del 13 al 20 de gener. A Terrassa es farà al Banc de Sang i Teixits (BST) de Mútua de Terrassa.

Podeu agafar cita prèvia aquí

09 01 2023

Moltes gràcies per donar sang

Cartell d'agraïment a les 44 persones que van anar a la campanya de donació el dilluns 2 de gener de 2023 al centre cívic Avel·lí Estrenjer de Terrassa

Agraïment a les 44 persones que van anar a la campanya de donació que hi va haver dilluns 2 de gener al Centre Cívic Avel·lí Estrenjer.

Resultat de la donació:
117 pacients es podran beneficiar d'aquestes donacions als hospitals de Catalunya.

23 12 2022

Dia de conscienciació de l'Atròfia Cortical Posterior

L'Ajuntament s'il·lumina de lila el 23 de desembre per l'atròfia cortical posterior

Per primer any es commemora a Terrassa el dia de conscienciació sobre l'atròfia cortical posterior #ACP, una malaltia neurodegenerativa, minoritària i poc coneguda que es caracteritza per trastorns visuals d'aparició progressiva.

Hi haurà acte commemoratiu a l'atri de l'Ajuntament a les 19:30 hores.

13 12 2022

Taller de Primers auxilis i DEA

L'últim taller de la programació d'enguany de Primers auxilis i DEA és al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany de l'avinguda d'Àngel Sallent, 55, dimarts 13 de desembre de 4 hores de la tarda a 8 del vespre.

 

01 12 2022

Dia Mundial de la Sida

L'1 de desembre es tenyeix de vermell per commemorar el Dia Mundial de la Sida. A Terrassa, s'il·luminen l'Ajuntament al raval de Montserrat i el Monument a la Dona treballadora a la plaça de la Dona.