13 12 2022

Taller de Primers auxilis i DEA

L'últim taller de la programació d'enguany de Primers auxilis i DEA és al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany de l'avinguda d'Àngel Sallent, 55, dimarts 13 de desembre de 4 hores de la tarda a 8 del vespre.

Inscripció clicant aquí

01 12 2022

Dia Mundial de la Sida

L'1 de desembre es tenyeix de vermell per commemorar el Dia Mundial de la Sida. A Terrassa, s'il·luminen l'Ajuntament al raval de Montserrat i el Monument a la Dona treballadora a la plaça de la Dona.

24 11 2022

Moltes gràcies per donar sang

Agraïment a les 37 persones que van anar a la campanya de donació que hi va haver dimecres 23 de novembre per la tarda al Centre Cívic President Macià

Resultat de la donació:
105 pacients es podran beneficiar d'aquestes donacions als hospitals de Catalunya.

23 11 2022

Donació de sang i medul·la òssia

Terrassa acull una nova campanya de donació de sang i medul·la òssia amb la col·laboració de l'alumnat de 4t de primària del Joaquima de Vedruna de Terrassa. Serà el dimecres 23 de novembre de cinc de la tarda a nou del vespre al Centre Cívic President Macià de la rambla de Francesc Macià, núm. 189.

Apunta't clicant aquí

22 11 2022

Dia Internacional de la Síndrome 22q11

L'Ajuntament de Terrassa s'uneix a la il·luminació vermella internacional per commemorar el Dia Internacional de la Síndrome 22q11.

#Lucesporel22q #Lightingthe22q #22q11day!

17 11 2022

Dia Internacional de la Prematuritat

La il·luminació porpra de l'Ajuntament de Terrassa és per commemorar el Dia Internacional de la Prematuritat. La llum porpra representa la prematuritat i la lluita per la defensa dels drets dels infants nascuts abans de temps

16 11 2023

Dia Internacional de Sanfilippo

S'il·lumina el Monument de la dona treballadora per commemorar el dia internacional de la síndrome de Sanfilippo.

15 11 2022

Dia Mundial sense Alcohol

L'Ajuntament de Terrassa commemora el Dia Mundial sense Alcohol per fer èmfasi a la campanya de "l'alcohol és responsabilitat de tothom".

#responsabilitatdetohom #menysalcoholesmillor #beumenysalcohol

15 11 2022

Dia Europeu de la Distonia

Es fa doble commemoració, la il·luminació taronja és per al Dia Mundial sense alcohol i la il·luminació blava i blanca correspon a la #distonia, una malaltia força desconeguda.

14 11 2022

Dia Mundial de la Diabetis

Commemorem el dia mundial de la diabetis il·luminant de blau l'Ajuntament de Terrassa i el Monument de la Dona treballadora.

 

12 11 2022

Dia Mundial de la Pneumònia

L'ajuntament s'il·lumina de blau el dia mundial de la pneumòniaL'Ajuntament de Terrassa s'uneix a la il·luminació blava a tot el món per commemorar el dia mundial de la pneumònia.

#PneumoLight #StopPneumonia #DiaMundialdePneumònia

30 10 2022

Dia de conscienciació del càncer de fetge

S'il·lumina de verd l'Ajuntament el 30 d'octubre per al dia de conscienciació del càncer de fetgePer visualitzar el càncer de fetge i conscienciar la societat sobre la necessitat de fer un diagnòstic precoç de la malaltia mitjançant cribratge, surt la campanya #PonLuzAlCáncerdeHigado, a la qual s'hi ha sumat Terrassa.

29 10 2022

Fira d'Entitats de Salut

Cartell de la Fira d'entitats de salut que convida a conèixer entitats de l'àmbit de la salut, a participar de tallers i a gaudir del concert de la Lisi Band a les 5 de la tarda. A la Fira d'Entitats de Salut se n'hi troben moltes d'entitats que en saben molt de temes de salut i malaltia. Algunes interessen a la gent gran, altres als infants i al jovent i altres a les persones adultes en general. Mireu totes les que hi haurà, de què ens parlaran i què faran. Hi haurà tallers, conta-contes, un sorteig, una coral i el gran concert de la Lisi Band.