Identitat

Trets d'identitat

L'escola bressol Espígol es una escola basada en l'acolliment , estima , respecte i l'afectivitat dels nens i nenes. L'equip educatiu som les responsables d'organitzar el temps, les activitats i d'aplicar les estratègies  dels nostres projectes a fi d'aconseguir el desenvolupament de les capacitats, respectant els drets, els interessos i les aportacions dels nens i nenes.

IdentitatTreballem en la pedagogia dels ambients, creant espais amb materials específics i amb una estètica més acurada, on la llum, els colors, les textures, el mobiliari guanyen protagonisme per l'adquisició  de aprenentatges. L'influencia de tot això ens aporta un clima tranquil pel treball de les emocions, valors e les idees. I on els nens i nenes són els protagonistes del seu propi aprenentatge. Aquesta metodologia implica que els alumnes tenen llibertat de moviment dins dels espais per tant són  espais segurs, amb materials estan curosament pensats perquè siguin motivadors pels alumnes i aportin nous reptes educatius.

Els nostres projectes  estant basats en les relacions amb xarxa, amb la participació de les famílies dins l'escola i amb el contacte directe amb la natura tal d'oferir una millor qualitat educativa. Som una escola innovadora, inclusiva, coeducadora, oberta i de futur.

Equipament

L'escola compta amb...

  • 12 places d'infants d'un any d'edat
  • 36 places d'infants de dos anys d'edat
  • Dormitori
  • Pati exterior

 

Menjador

Servei de menjador

L'Escola disposa de cuina pròpia on s'elaboren els menús diàriament.

L'Horari del menjador és de 12 a 15 h.

 

Acollida

Servei d'Acollida

L'escola ofereix un servei d'ampliació horària de 8 a 9 h del matí, que s'implementarà en funció de la demanda.

 

Coneix l'escola