Tallers de la Guia educativa de l'Ajuntament de Terrassa

Per a promoure l'emprenedoria i l'economia social al món educatiu, fem tallers a escoles i instituts que ho sol·liciten, en el marc de la Guia educativa del Servei d'Educació. I d'altra banda, participem de programes estratègics del sector educatiu i que tenen una estreta relació amb l'emprenedoria i l'economia social. Per últim, tenim un conveni educatiu amb centres i entitats des d'on coordinem projectes d'intercooperació.

Els tallers que oferim als instituts i es presten de forma gratuïta son:

Sol·licita un taller per al foment de l'emprenedoria i l'economia social.

 

Premis Noves i Nous Professionals

Aquests premis volen motivar i promoure l'esperit emprenedor, innovador i creatiu d'alumnes que estan cursant Cicles Formatius de qualsevol família professional així com els Programes de Formació i Inserció (PFI), mitjançant el reconeixement públic de projectes individuals o col·lectius. 

Organitzem el programa conjuntament amb la resta de serveis i entitats, i oferim l'assessorament i acompanyament per treballar els projectes que vulguin presentar-se als premis. Llegir més.

 

Conveni Educatiu

Tenim un acord entre diferents centres educatius de la ciutat i altres agents i entitats per promoure l'economia social dins de l'àmbit educatiu. Formen part del conveni les entitats Associació Xarxa Economia Solidària de Terrassa, Associació Camp d'Energia del Bé Comú i el Programa Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, així com els centres educatius Institut Montserrat Roig, Institut Sant Eulàlia, Escola Vedruna Vall Terrassa, Creixen Terrassa i l'Institut Egara. 

Entre les actuacions que contempla el conveni hi ha un Moodle educatiu, que és un espai virtual per compartir eines per donar suport a les tasques dels docents i per fomentar la participació intercentres i els agents. Llegir més.

Si ets un centre educatiu i vols adherir-te al conveni, omple el següent formulari.

Si tens dubtes, pots posar-te en contacte amb el Servei d'Educació, a través de la bústia [email protected], o amb el Servei d'Emprenedoria i Economia Social, a través de la bústia [email protected].

 

Programa CUEME "Cultura Emprenedora a l'Escola" de la Diputació de Barcelona

Durant un curs escolar, l'alumnat crea i gestiona una cooperativa escolar,  fomentant així la cultura emprenedora i les competències bàsiques d'educació primària

Aquest programa es gestiona conjuntament amb el Servei d'Educació de l'Ajuntament. Llegir més.

 

Fira Terrassa Tria Futur

Anualment el Servei d'Educació realitza la Fira Terrassa Tria Futur. Des del Servei d'Emprenedoria i Economia Social participem en activitats de difusió i assessorament. Llegir més.

 

Amb el suport de: