Premis Nous Professionals 2020 - 2021

L'Ajuntament de Terrassa i el Consell de la Formació Professional de Terrassa, amb la col·laboració de la Cecot,  la Cambra de Comerç de Terrassa, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, i els sindicats CCOO i UGT promouen la 17a edició dels Premis Noves i Nous Professionals.

Aquests premis pretenen motivar i promoure l'esperit emprenedor, innovador i creatiu de l'alumnat que està cursant Cicles Formatius de qualsevol família professional, així com els Programes de Formació i Inserció (PFI), mitjançant el reconeixement públic dels projectes de fi d'estudis (treballs de síntesi a Grau Mitjà i projectes a Grau Superior), ja siguin individuals o col·lectius.

S'estableixen sis categories per presentar projectes. L'alumnat de CFGM i CFGS es pot presentar a totes excepte a la categoria E, que és exclusiva dels projectes de PFI.

Cada projecte es presentarà només a una categoria:

  • A- Premi al millor projecte innovador (GM-GS).
  • B- Premi al millor projecte de viabilitat empresarial (GM-GS).
  • C- Premi al millor projecte d'economia social i solidària ((GM-GS).
  • D- Premi al millor projecte d'economia circular (GM-GS).
  • E- Premi al millor projecte de PFI.
  • F- Premi al millor dossier–memòria d'FP dual (GM-GS)

 
Lliurament dels premis

Acte de lliurament dels premis: 15 de juny de 2023  a la Cecot, amb entrada restringida per l'alumnat i professorat finalista. 

També podeu veure: