Trets d'identitat

L'Escola Bressol Municipal Tabalet és una escola oberta a la participació i estada de les famílies a la vida diària del centre. En aquesta etapa educativa és molt important ajudar a créixer amb la mateixa mirada família i escola, aprenem junts a partir del joc, compartim experiències, emocions, en definitiva ens enriquim junts. El fet de viure l'escola per dins ajuda a crear nous vincles, amb altres famílies, altres infants i amb l'equip de l'escola.

Compartir aquestes experiències ens fa retornar a certs moments d'infantesa, a entendre,  respectar,  a valorar  quan important és ajudar a créixer plegats. Junts fem camí amb tendresa, comprensió i afecte. Un altre eix fonamental de l'escola és la relació amb el barri i amb la resta d'entitats de la zona, compartint espais, activitats i recursos humans i físics. Plegats és més fàcil avançar.

L'escola compta amb...
  • 24 places d'infants d'un any d'edat
  • 40 places d'infants de dos anys d'edat
  • Pati exterior
  • Servei de menjador
  • Dormitori

Serveis educatius per infants i famílies

L'Espai de Socialització és un espai on els infants de 1 a 3 anys i les seves famílies podreu aprendre junts, amb respecte a tots els models de criança. Dilluns  i dimecres de 15 a 17h hores.

A l'Espai de Convivència oferim un espai on compartir i participar en activitats, xerrades o tallers, acompanyants pel personal educador i especialistes. Dimarts i dijous de 15 a 17h hores.

Servei de menjador

L'Escola disposa de cuina pròpia on s'elaboren els menús diàriament.

Servei d'Acollida

L'Escola ofereix la possibilitat d'ampliar l'horari de matí (de 8 a 9h) en funció de la demanda.