Trets d'identitat

L'Escola Bressol Municipal Tabalet és una escola oberta a la participació i estada de les famílies a la vida diària del centre. En aquesta etapa educativa és molt important ajudar a créixer amb la mateixa mirada família i escola, aprenem junts a partir del joc, compartim experiències, emocions, en definitiva ens enriquim junts. El fet de viure l'escola per dins ajuda a crear nous vincles, amb altres famílies, altres infants i amb l'equip de l'escola.

Compartir aquestes experiències ens fa retornar a certs moments d'infantesa, a entendre,  respectar,  a valorar  quan important és ajudar a créixer plegats. Junts fem camí amb tendresa, comprensió i afecte. Un altre eix fonamental de l'escola és la relació amb el barri i amb la resta d'entitats de la zona, compartint espais, activitats i recursos humans i físics. Plegats és més fàcil avançar.

L'escola compta amb...
  • 29 places d'infants d'un any d'edat
  • 65 places d'infants de dos anys d'edat
  • Pati exterior
  • Servei de menjador
  • Dormitori

Aula inclusiva EBM Tabalet - Escola El Pi

L'escola bressol Tabalet disposa d'una aula multisensorial, un espai que afavoreix en gran mesura l'estimulació general dels sentits així com el desenvolupament de les capacitats de base.

La intervenció basada en estímuls sensorials fa que aquest espai sigui comprensible, segur i que arribi a capacitats básiques.

Servei de menjador

L'Escola disposa de cuina pròpia on s'elaboren els menús diàriament.

Servei d'Acollida

L'Escola ofereix la possibilitat d'ampliar l'horari de matí (de 8 a 9h) en funció de la demanda.

 

Coneix l'escola