Parc de la CogulladaPodeu trobar aquest parc al sud-oest de Terrassa, al barri del mateix nom, entre els carrers de Costa Rica i Francesc Layret i la carretera de Martorell. Es troba al final de la ciutat i fa la funció de coixí entre el traçat de la C-58 i la trama urbana, pel que amorteix l'impacte que pugui tenir aquesta via de circulació de vehicles a gran velocitat i densament transitada.

El parc de La Cogullada té una singular orografia, amb molts desnivells, però en cap cas es tracta d'un parc inaccessible o dificultós per fer una bona passejada, ja que tots els seus camins estan pavimentats i tenen els pendents adecuats per acollir el pas de tot passejant, a peu o en cadira de rodes.

En aquest parc, de 36.400 m2, hi trobareu tres zones diferenciades: un espai de jocs infantils, un altre de passejada i un tercer que combina els dos aspectes anteriors, tots ells ideals per jugar, passejar, asseure's en un dels seus 25 bancs… I la font de la Cogullada, que trobareu a la plaça semicircular que hi ha al front del carrer de Costa Rica.

La plaça ha esdenvigut un punt de cohesió i de trobada per actes i cel·lebracions vinculades al barri i un lloc habitual pel gaudi del dia a dia dels seus veïns.

El parc té uns 500 arbres amb fins a 15 varietats diferents, envoltats de diverses espècies d'herbes aromàtiques.

Una altra de les seves característiques és que des dels seus punts més elevats podreu gaudir d'unes excel·lents vistes panoràmiques de la ciutat.

Parc de la Cogullada