23 06 2023

Tancament del Parc de Sant Jordi per la revetlla de Sant Joan

Com en altres anys, per a protegir la vegetació dels jardins de la Masia Freixa la nit del dia 23 de juny, revetlla de Sant Joan, els jardins romandran tancats des de les 21.00 h i fins a les 07.00 h del matí del dia 24.
Només es permetrà l'accés controlat al Bar/Restaurant DOT.

04 03 2023

Jornada: Primera pedra al Parc de la República

Dissabte 4 de març de 2023, l'Associació de Veïns Sant Pere Nord ha organitzat la Festa de la primera pedra del Nou Parc de la República, que es durà a terme als terrenys del futur parc, a la pista situada darrere la Biblioteca del Districte 6. L'acte començarà a les 14h amb una botifarrada popular i finalitzarà després del correfoc amb els Diables de Sant Pere Nord.

19 10 21

La xarxa d'Arllibres es reobra a la ciutadania

L'Ajuntament de Terrassa torna a posar en marxa la xarxa d'Arllibres, que des del mes de març de l'any passat estava tancada degut a les mesures decretades pel Procicat per la contenció de la pandèmia.

10 05 2021

L'Ajuntament incrementa els treballs de control de la galeruca, iniciats la passada tardor quan va començar la hibernació de l'insecte

L'Ajuntament de Terrassa treballa des de la tardor per reduir l'afectació de la galeruca de l'om (Xanthogaleruca luteola) a diferents punts de la ciutat amb diverses actuacions dirigides al control de la plaga. Des d'aquest mes de març  i fins a finals de primavera, s'han contractat els serveis d'una especialista en el control d'aquesta plaga que treballa a diversos municipis de la comarca i, per tant, té una visió molt àmplia de com està evolucionant l'arribada de l'escarbat de l'om al nostre territori.