Parc de les Nacions UnidesEl Parc de les Nacions Unides es va inaugurar el dissabte 7 de maig de 2005. És el parc de final de ciutat que Terrassa té al nord. Amb una superfície de 30.000 m2, gairebé tota ella recoberta per gespa, és el tercer en extensió a la ciutat. El trobareu al nou barri residencial de Can Roca. La urbanització d'aquest sector, dissenyada pels estudis Ruisànchez Arquitectes i BAMMP Arquitectes i Associats, va cohesionar nuclis de població que fins el moment s'havien mantingut separats. Ara tots ells constitueixen aquest nou barri que s'esten des de l'avinguda de Lacetània a l'avinguda de Béjar i des de la ronda de Ponent al carrer de Berga.  

El parc, diàfan i d'orografia plana, és accessible per tothom. Hi podreu trobar l'espai ideal per practicar qualsevol tipus d'esport a l'aire lliure. Disposa de carril bici perimetral que enllaça l'avinguda de Béjar amb l'avinguda de Lacetània i té àrees de jocs infantils perfectes pel gaudi familiar.

Per la seva disposició nord-sud, podreu gaudir d'unes vistes excel·lents al massís de la Mola, l'emblemàtica muntanya del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l'Obac, i a la ciutat de Terrassa que s'estén al sud.

Cal destacar, a més, que és una porta d'entrada, per la seva banda nord, a l'Anella Verda de Terrassa, un projecte que estudia el territori perimetral de Terrassa, del què es vol preservar i millorar tant els espais naturals com els espais agraris i els seus elements singulars, i que permetrà que la ciutadania disposi d'aquests redescoberts espais oberts, convertint-los en assequibles des de qualsevol punt de la ciutat.

Des del 29 de Juliol de 2015 s'hi pot arribar directament amb els Ferrocarrils de la Generalitat, doncs disposa de l'estació que s'anomena  "Terrassa Nacions Unides", que connecta el barri amb el centre de la ciutat i amb altres poblacions.

Parc de les Nacions Unides