El Consell de la Formació Professional de Terrassa i la Cambra de Comerç de Terrassa col·laboren per a la promoció de la mobilitat europea en el marc de la Xarxa Q-Placements. Es convoquen diferents beques Erasmus+ adreçades a persones graduades recentment en formació professional, amb una durada de 2 mesos.

Les beques estan finançades per la Comissió Europea i cobreixen les despeses de viatge, allotjament i manutenció. També inclou en una preparació pedagògica, lingüística i cultural, la recerca d'una empresa d'acord amb el perfil professional de la persona guardonada, acollida, seguiment, suport per la recerca d'allotjament i assegurança.

Destinacions: Alemanya, Bèlgica, Bulgària, França, Itàlia Polònia, Regne Unit, Romania i Suècia.

Consulteu les bases i tramiteu la sol·licitud al web del Consell de la Formació Professional, a la secció de Mobilitat FP.

L'Ajuntament de Terrassa convoca cada any dues beques per a alumnes que hagin finalitzat els estudis de Cicles Formatius per a realitzar pràctiques en empreses a l'estranger amb una durada d'un mes. Més informació als centres educatius, al Consell de la Formació Professional, a la secció de Mobilitat FP.

El Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya disposa de beques en el marc del nou programa Erasmus + per a la realització de la formació en centres de treball a l'estranger. Més informació als centres educatius i a la web www.xtec.cat/web/projectes/mobinternacional