Taulell de préstec de la bd4

La bct xarxa ofereix el préstec de documents de manera gratuïta dins la ciutat de Terrassa a persones, entitats i escoles; i també permet el préstec de documents de fora de la ciutat, contemplant les taxes establertes.

El servei de préstec és gratuït i permet emportar-vos a casa fins a 30 documents durant 30 dies.

Podeu demanar i retornar tot tipus de documents (llibres, dvd, cd, revistes, etc.) a qualsevol biblioteca pública de la ciutat de manera gratuïta. Aquest servei evita haver-vos de desplaçar per disposar del document que necessiteu o bé per retornar-lo. El termini màxim d'arribada de les sol·licituds de documents entre dues biblioteques de la ciutat és d'una setmana.

És imprescindible que porteu el vostre carnet de biblioteca, que és personal i intransferible. Per fer-ne el retorn no cal portar-lo i ho podeu fer a qualsevol biblioteca de la bct xarxa.

Si necessiteu més temps podeu fer fins a tres renovacions, sempre que no hi hagi cap altra  persona interessada que hagi reservat els documents. Aquest tràmit es pot fer personalment, per telèfon, per correu electrònic o des de "El meu compte" (catàleg Aladí o app BibliotequesXBM)

Procureu retornar-los amb puntualitat per evitar ser sancionat. La penalització per retard és d'un punt per document i dia de retard. Per cada 50 punts acumulats el carnet restarà 15 dies sense préstec.

Si perdeu un document o el malmeteu, n'haureu de comprar un exemplar igual, o bé pagar la taxa corresponent, encara que sempre preferim la primera opció.

 

Més informació