Servei de préstec i informació a la Biblioteca Districte 6

 

La bct xarxa ofereix serveis per a tots els públics centrats en el préstec de documents, la informació, l'accés a Internet, l'aprenentatge i l'entreteniment.

Amb el carnet de biblioteca podreu fer ús dels serveis de préstec, lectura a domicili, accés a Internet, accés a la xarxa Wi-Fi, consulta de col·leccions especialitzades, o participació en clubs de lectura.

 

Carnet de la biblioteca
El carnet de la biblioteca és la targeta que us identificarà com a usuaris de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona.

Préstec
La bct xarxa ofereix el préstec de documents de manera gratuïta tant a la ciutat de Terrassa a persones, entitats i escoles; com de fora de la ciutat a totes les Biblioteques Públiques de Catalunya.

Tecnologies de la informació
La xarxa de biblioteques públiques de Terrassa us ofereix espais per aprendre i no només a través de llibres. Al llarg de l'any organitzem moltes accions formatives amb el suport de diverses entitats i associacions de la ciutat.

Aprenentatge d'idiomes
Oferim grups de conversa per practicar idiomes que organitzem conjuntament amb entitats ciutadanes i voluntariat.

Accés a internet
A totes les biblioteques públiques de Terrassa teniu accés gratuït a Internet, ja sigui amb un dispositiu mòbil propi (ordinador portàtil, telèfon mòbil, tauleta, etc.) a través del Wi-fi, o dels ordinadors de la biblioteca.

Serveis a mida
Per tal d'arribar a tots els ciutadans i ciutadanes sense excepció, la bct xarxa ofereix diferents serveis especials per a persones amb diferents tipus de discapacitats o dificultats d'accés.

Reprografia dels fons antics
La Biblioteca Central de Terrassa ofereix la possibilitat d'obtenir reproduccions dels documents del fons antic, d'acord amb el Real Decreto Legislativo 1/1996, de 12 de abril, por el que se aprueba el texto refundido de la Ley de Propiedad Intelectual, regularizando, aclarando y armonizando las disposiciones legales vigentes sobre la materia.

Preguntes més freqüents
Hem detallat les preguntes més freqüents entre els usuaris i usuàries de la Xarxa de Biblioteques de Terrassa, sobre l'accés a la biblioteca, el carnet i el servei de préstec, els horaris, els fons, la col·lecció i altres temes d'interès. En cas de no trobar el que necessiteu poseu-vos en contacte amb la vostra biblioteca.

 

Més informació: