Servei de préstec i informació a la Biblioteca Districte 6

 

La bct xarxa ofereix serveis per a tots els públics centrats en el préstec de documents, la informació, l'accés a Internet, l'aprenentatge i l'entreteniment.

Amb el carnet de biblioteca podreu fer ús dels serveis de préstec, lectura a domicili, accés a Internet, accés a la xarxa Wi-Fi, consulta de col·leccions especialitzades, o participació en clubs de lectura.

 

A continuació podeu conèixer alguns dels serveis que us ofereix la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa, maig de 2023.

 

Carnet de la biblioteca
El carnet de la biblioteca és la targeta que us identificarà com a usuaris de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona.

Préstec
La bct xarxa ofereix el préstec de documents de manera gratuïta tant a la ciutat de Terrassa a persones, entitats i escoles; com de fora de la ciutat a totes les Biblioteques Públiques de Catalunya.

Tecnologies de la informació
La xarxa de biblioteques públiques de Terrassa us ofereix espais per aprendre i no només a través de llibres. Al llarg de l'any organitzem moltes accions formatives amb el suport de diverses entitats i associacions de la ciutat.

Aprenentatge d'idiomes
Oferim grups de conversa per practicar idiomes que organitzem conjuntament amb entitats ciutadanes i voluntariat.

Accés a internet
A totes les biblioteques públiques de Terrassa teniu accés gratuït a Internet, ja sigui amb un dispositiu mòbil propi (ordinador portàtil, telèfon mòbil, tauleta, etc.) a través del Wi-fi, o dels ordinadors de la biblioteca.

Serveis a mida
Per tal d'arribar a tots els ciutadans i ciutadanes sense excepció, la bct xarxa ofereix diferents serveis especials per a persones amb diferents tipus de discapacitats o dificultats d'accés.

Reprografia dels fons antics
La Biblioteca Central de Terrassa ofereix la possibilitat d'obtenir reproduccions dels documents del fons antic, d'acord amb el Real Decreto Legislativo 1/1996, de 12 de abril, por el que se aprueba el texto refundido de la Ley de Propiedad Intelectual, regularizando, aclarando y armonizando las disposiciones legales vigentes sobre la materia.

Preguntes més freqüents
Hem detallat les preguntes més freqüents entre els usuaris i usuàries de la Xarxa de Biblioteques de Terrassa, sobre l'accés a la biblioteca, el carnet i el servei de préstec, els horaris, els fons, la col·lecció i altres temes d'interès. En cas de no trobar el que necessiteu poseu-vos en contacte amb la vostra biblioteca.

 

Més informació: