A continuació podeu consultar els projectes premiats al curs 2011-2012:

 

Art és part!Art és part!

A l'Escola la Nova Electra s'ha desenvolupament el projecte Art és part, treballant amb l'artista Anna Taratiel, originària de Terrassa i amb la col·laboració de l'Institut Blanxart. S'ha pintat un mural de 50 metres d'amplada per 3 d'alt al pati de l'Escola. El vídeo complet del projecte educatiu està disponible en format CD a Serveis Centrals d'Educació.

Vídeo resum del projecte
Web de l'Artista Anna Taratiel

 


El nostre barri canviaEl nostre barri canvia

El projecte educatiu de l'Escola Maria Auxiliadora consisteix en conèixer la realitat cultural i intercultural del Bari de La Maurina a través del Pla de Barris i de les entitats culturals i serveis públics i privats (com els diferents comerços presents al barri) que hi participen. El projecte consta de dos DVD que estan disponibles a Serveis Centrals del Servei d'Educació.

Guió del projecte educatiu

 Alimentem els nostres sentitsAlimentem els nostres sentits

Un dels principals eixos de treball del projecte educatiu és l'alimentació i tot el que l'envolta: l'estimulació orofacial,  els estris de la taula i els sabors. Els alumnes de l'Escola El Pi són infants sense parla i amb alteracions importants a nivell motriu. Les eines TIC ens aporten moltes possibilitats, i vam crear una activitat molt específica per als alumnes de la nostra aula, però es va valorar que seria interessant crear una nova versió orientada a una població més àmplia.

Descripció il·lustrativa del Projecte (PDF): Versió Basal, Versió Infantil
Presentació per realitzar l'activitat, Versió Basal (ZIP)
Presentació per realitzar l'activitat, Versió Infantil (ZIP)

 


Una pinzellada d'identitatUna pinzellada d'identitat

El projecte educatiu de l'Institut Les Aymerigues és un projecte transversal multilingüe que possibilita la interrelació de les activitats programades i aconseguir un treball en xarxa de tots els estaments implicats en el Projecte, l'organització d'aquest es desenvolupa com a treball intern a l'Institut, a les Entitats del barri i la ciutat i a través de sortides i/o visites.
Memòria del projecte (PDF)
Activitats d'alumnats per àmbits (ZIP)
Presentacions en anglès (ZIP)