25 09 2023

Amb l'alcohol tingues vista

L'alcohol és la droga més consumida. Està associada a espais de socialització i d'oci i hi ha una baixa percepció de risc. El consum habitual i excessiu d'alcohol perjudica la salut, augmenta el risc de patir lesions, agreuja problemes psíquics i pot perjudicar les relacions familiars i laborals. Aquest consum, a més, pot derivar a mig i a llarg termini en dependència a l'alcohol o alcoholisme.

A 10 punts de la ciutat hi ha OPIS de la campanya "Amb l'alcohol tingues vista"

19 10 2023

Taller adreçat a dones "No em dona la vida"

Envers el lema "No em dona la vida" s'organitza la 2a edició del taller adreçat a dones: No em dona la vida! Una invitació per escoltar-te i retrobar-te amb tu mateixa amb interpretació en llengua de signes sota demanda.

Inscripció

24 09 2023

Dia de conscienciació de la Retina

Terrassa s'uneix a la campanya "Llums que inspiren: Espanya il·lumina la Retina" il·luminant l'Ajuntament al Raval de Montserrat i el Monument a la Dona treballadora a la plaça de la Dona.

16 09 2023

Dia Mundial del / la donant de medul·la òssia

Terrassa s'il·lumina de verd per commemorar el Dia Mundial del /la donant de Medul·la Òssia per posar el focus en la necessitat d'ampliar el registre mundial de donants per salvar vides de persones que pateixen leucèmia i altres malalties de la sang.

L'acte de la commemoració consistirà en una donació de medul·la òssia i també de sang el divendres per la tarda al Parc dels Catalans en una unitat mòbil. Agafeu cita aquí mateix.

10 09 2023

Dia Mundial de Prevenció del Suïcidi

Terrassa s'il·lumina per commemorar el Dia Mundial de la Prevenció del Suïcidi. Al voltant d'aquesta commemoració hi ha previstes activitats des de divendres 8 de setembre a les 6 hores de la tarda al Raval de Montserrat fins el divendres 15 en diferents llocs de la ciutat.

08 07 2023

Dia Mundial de l'Al·lèrgia

El 8 de juliol, Dia Mundial de l'Al·lèrgia, s'il·lumina de blau el l'Ajuntament de Terrassa al Raval de Montserrat i el Monument de la Dona treballadora a la plaça de la Dona per posar el focus en la prevenció de l'al·lèrgia als aliments.

23 06 2023

Dia Internacional de la Síndrome de Dravet

Terrassa se suma a la commemoració del Dia Internacional de la Síndrome de Dravet il·luminant de morat la façana de l'Ajuntament i el Monument a la Dona treballadora.

21 06 2023

Dia Mundial de l'ELA

L'Ajuntament de Terrassa i el Monument de la Dona treballadora, juntament amb molts elements emblemàtics de Catalunya, s'il·luminen de verd el Dia Mundial de l'ELA.

20 06 2023

Biblioteca humana sobre la depressió a la Biblioteca del districte 6

Canvia de lloc l'exposició itinerant "Un passeig per la «meva» depressió" a la Biblioteca del districte 6 a la rambla de Francesc Macià, 191-193, el dilluns 19 de juny. Dimarts 20 de juny a les 6 de la tarda es fa la biblioteca humana amb l'autora, la Cristina Freixas.

Biblioteca humana: Una experiència de trobada i diàleg on les persones fan la funció dels llibres explicant històries reals, en aquest cas, sobre salut mental amb l'objectiu de combatre l'estigma.

15 06 2023

Agraïment de la donació al Centre Cívic Montserrat Roig

Agraïment a les 38 persones que van anar a la campanya del Dia Mundial de Persones Donants de Sang al Centre Cívic Montserrat Roig.

Resultat de la donació:
102 pacients es podran beneficiar d'aquestes donacions als hospitals de Catalunya.