1 12 2023

Dia Mundial de la Sida

L'Ajuntament de Terrassa commemora el Dia Mundial de lluita contra la Sida amb actes i la il·luminació vermella de fons a la posta del sol. 

30 11 2023

Dia de conscienciació del càncer d'estómac

Avui és un dia de conscienciació a tot el món per al càncer d'estómac. Quan es pongui el sol s'il·luminarà la façana de l'Ajuntament de Terrassa al raval de Montserrat.

17 11 2023

Dia Internacional de la Prematuritat

L'Ajuntament i el Monument a la Dona treballadora s'il·luminen amb el color simbòlic que representa la prematuritat i la lluita per la defensa dels drets dels infants nascuts abans d'hora.

16 11 2023

Dia Internacional de Sanfilippo

Avui la façana de l'Ajuntament lluirà una franja lila per commemorar el Dia Internacional de Sanfilippo. Les altres dues franges, vermella i verda, son per commemorar el Dia del patrimoni cultural immaterial de la Humanitat dels castells i el flamenc.

14 11 2023

Dia Mundial de la Diabetis

Terrassa també es posa de blau per la diabetis el dia mundial. L'Ajuntament i el Monument a la dona treballadora lluiran de blau quan es pongui el sol.

11 11 2023

Fira d'Entitats de Salut

La fira d'entitats de l'àmbit de la salut amb tallers infantils estarà a la plaça Vella de les 10 del matí a les 7 de la tarda. 

27 10 2023

Dia de conscienciació del TDAH

Terrassa s'uneix a la il·luminació de taronja per visualitzar el TDAH il·luminant l'Ajuntament de Terrassa i el Monument a la Dona treballadora.

24 10 2023

Dia Mundial de la Poliomielitis

Terrassa s'il·lumina de lila el dia mundial de la poliomielitis per visualitzar l'esforç final que cal per eradicar la poliomielitis.

22 10 2023

Dia Internacional de la Síndrome 22q13

L'Ajuntament de Terrassa i el Monument a la Dona treballadora brillen per a Phelan en la seva diada per posar el focus en la investigació que necessita aquesta malaltia minoritària.

19 10 2023

Taller adreçat a dones "No em dona la vida"

Envers el lema "No em dona la vida" s'organitza la 2a edició del taller adreçat a dones: No em dona la vida! Una invitació per escoltar-te i retrobar-te amb tu mateixa amb interpretació en llengua de signes sota demanda.

Inscripció

14 10 2023

Dia Internacional del Tumor Cerebral

Per primera vegada l'Ajuntament de Terrassa commemora el dia internacional del tumor cerebral il·luminant l'Ajuntament juntament amb edificis emblemàtics d'arreu. El 14 d'octubre el món posa el focus en la necessitat que hi ha d'investigar el tumor cerebral.

13 10 2023

Dia Internacional del Càncer de Mama Metastàsic

El 13 d'octubre es commemora el Dia Internacional del Càncer de Mama Metastàsic il·luminant amb rosa, blau i verd, colors que simbolitzen aquesta malaltia que no té cura i que necessita de molta atenció.

12 10 2023

Dia Mundial de la Visió

Commemorem el dia mundial de la visió per conscienciar sobre la salut visual.

Estudiants de la Facultat d'Òptica i Optometria de Terrassa supervisats pel seu professorat faran revisions dimecres 11 a la plaça Vella.