15 10 2021

Dia Internacional de conscienciació sobre la mort gestacional, perinatal i neonatal

S'il·luminen l'Ajuntament de Terrassa al Raval de Montserrat i el Monument a la Dona Treballadora a la plaça de la Dona per retre homenatge a les famílies de nens i nenes que moren durant l'embaràs o els primers dies de vida i, per descomptat, també es pretén que els professionals de la salut estiguin formats i preparats per atendre els pares i les mares que han perdut els seus nadons.

14 10 2021

Dia Mundial de la Visió

L'Ajuntament de Terrassa i el Monument a la Dona Treballadora s'il·luminen de verd per commemorar el Dia Mundial de la Visió.

13 10 2021

Dia Mundial del Càncer de Mama Metastàsic

Il·luminació de la façana de l'Ajuntament dels colors rosa, lila i verd per al dia mundial del càncer de mama mestastàsicEl Dia Mundial del Càncer de Mama Metastàsic és per visualitzar que hi ha un tipus de càncer de mama que no té cura a dia d'avui i que cal investigació per combatre'l.

#másinvestigaciónparamásvida

#nivencedorasnivencidas

10 10 2021

Dia Mundial de la Salut Mental

L'Ajuntament de Terrassa al Raval de Montserrat i el Monument a la Dona Treballadora a la plaça de la Dona s'il·luminen a les vuit del vespre per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental.

08 10 2021

Dia Internacional de la Dislèxia

S'il·luminen de blau l'Ajuntament de Terrassa al Raval de Montserrat i el Monument de la Dona Treballadora a la plaça de la Dona per commemorar el Dia Internacional de la Dislèxia.

#UnidosPorLaDislexia

06 10 2021

La campanya Obertament pels OPIS's de la ciutat

Un dels 10 Opis de la campanya Obertament "Jo tampoc estic bé"

Fins el 12 d'octubre i en el marc de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, Terrassa s'adhereix a la Campanya d'Obertament "Jo tampoc estic bé" , en la que convida les persones a parlar sobre l'impacte que l'actual pandèmia per la COVID-19 té en la seva salut mental. 

02 10 2021

Dia Mundial de la persona ostomitzada

Ajuntament il·luminat de verd per al dia de l'ostomitzatEl 2 d'octubre commemorem el Dia Mundial de la persona ostomitzada  amb dos objectius, contribuir a integrar totes les persones afectades per aquesta operació i sensibilitzar la societat de les barreres que tenen aquestes persones en el seu dia a dia.

01 10 2021

Dia Nacional de l'artritis

El dia 1 d'octubre és el Dia Nacional de l'Artritis i s'il·luminen de verd l'Ajuntament al Raval de Montserrat i el Monument a la Dona Treballadora a la plaça de la Dona. Es pretén visualitzar les persones que pateixen artritis reumatoide, artritis psoriàsica, artritis idiopàtica juvenil, espondilitis anquilosant i espondiloartritis.

29 09 2021

Dia Mundial del Cor

Façana Ajuntament il·luminada de vermell, verd i vermellEl 29 de setembre se celebra el Dia Mundial del Cor a tot el món. Coincideix també amb Dia internacional de conscienciació sobre la pèrdua i el malbaratament d'aliments, per aquest motiu la façana de l'Ajuntament s'il·lumina de color vermell i de color verd simultàneament.

29 09 2021

Sabeu què s'ha de fer davant d'un infart?

Dimecres 29 de setembre de 16 a 20 hores es fa un taller de primers auxilis i desfibril·lador extern automàtic (DEA) al Casal Francisca Redondo de la Maurina.