El Servei de Salut i Comunitat té com a missió millorar l'estat de salut de la població facilitant l'adquisició i el manteniment d'estils de vida saludables. En definitva, pretén que la conducta saludable sigui la més fàcil.

Per a aconseguir-ho, posa a disposició de la ciutadania diversos plans i activitats destinats a promoure l'adopció d'estils de vida saludables en relació a àmbits com

La seva visió és la d'esdevenir un servei referent a la ciutat en el desenvolupament de projectes i accions de promoció de la salut.

Els seus valors són: la lluita contra les desigualtats en salut (per raó d'edat, de gènere o de classe social), el treball en xarxa i col·laboratiu i l'eficàcia i l'eficiència.

20 03 2023

Moltes gràcies per donar sang

Cartell d'agraïment de la donació de dissabte a la campanya de bombers i bomberes al raval de Montserrat

Agraïment a les 249 persones que van anar a la campanya "Els bombers i les bomberes t'acompanyen a donar sang" de dissabte al Raval de Montserrat.

Resultat de la donació:
687 pacients es podran beneficiar d'aquestes donacions als hospitals de Catalunya.

14 03 2023

Dia Mundial de l'Endometriosi

L'Ajuntament s'il·lumina de groc per visibilitzar l'endometriosi en el seu Dia Mundial El 14 de març s'il·luminen de groc l'Ajuntament al Raval de Montserrat i el Monument de la Dona a la plaça de la Dona per commemorar el Dia Mundial de l'Endometriosi i donar veu a la salut de les dones.

07 02 2023

Moltes gràcies per donar sang

Agraïment a les 35 persones que van anar a la campanya de donació que hi va haver dilluns 6 de febrer al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany.

Resultat de la donació:
105 pacients es podran beneficiar d'aquestes donacions als hospitals de Catalunya.

04 02 2023

Dia Mundial contra el Càncer

Ajuntament il·luminat amb dues franges de blau i taronja per al dia mundial contra el càncerL'Ajuntament de Terrassa s'uneix a la il·luminació global per al Dia Mundial contra el Càncer.

El lema de la campanya feta per la Unió Internacional contra el càncer es diu Tancant la bretxa en l'atenció al càncer. Dura 3 anys i estem al segon. 

#DiaMundialcontraelCancer #CloseTheCareGap