El Servei de Salut i Comunitat té com a missió millorar l'estat de salut de la població facilitant l'adquisició i el manteniment d'estils de vida saludables. En definitva, pretén que la conducta saludable sigui la més fàcil.

Per a aconseguir-ho, posa a disposició de la ciutadania diversos plans i activitats destinats a promoure l'adopció d'estils de vida saludables en relació a àmbits com

La seva visió és la d'esdevenir un servei referent a la ciutat en el desenvolupament de projectes i accions de promoció de la salut.

Els seus valors són: la lluita contra les desigualtats en salut (per raó d'edat, de gènere o de classe social), el treball en xarxa i col·laboratiu i l'eficàcia i l'eficiència.

23 06 2024

Dia Internacional de la Síndrome de Dravet

Terrassa se suma a la commemoració del Dia Internacional de la Síndrome de Dravet il·luminant de morat la façana de l'Ajuntament i el Monument a la Dona treballadora.

21 06 2024

Dia Mundial de l'ELA

A la posta del sol s'il·lumina el Monument de la Dona treballadora per commemorar el Dia Mundial de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).

També és el dia per fer el gest per l'ELA. Vegeu com > >