El Servei de Salut i Comunitat té com a missió millorar l'estat de salut de la població facilitant l'adquisició i el manteniment d'estils de vida saludables. En definitva, pretén que la conducta saludable sigui la més fàcil.

Per a aconseguir-ho, posa a disposició de la ciutadania diversos plans i activitats destinats a promoure l'adopció d'estils de vida saludables en relació a àmbits com

La seva visió és la d'esdevenir un servei referent a la ciutat en el desenvolupament de projectes i accions de promoció de la salut.

Els seus valors són: la lluita contra les desigualtats en salut (per raó d'edat, de gènere o de classe social), el treball en xarxa i col·laboratiu i l'eficàcia i l'eficiència.

21 09 2021

Dia Mundial de l'Alzheimer

Ajuntament il·luminat de porpra L'Ajuntament i el Monument a la Dona Treballadora s'il·luminen de porpra per commemorar el Dia Mundial de l'Alzheimer.

18 09 2021

Dia Mundial del Donant de Medul·la Òssia

Ajuntament il·luminat de verd per al dia mundial del donant de moll de l'òsEl dissabte 18 de setembre se celebra el Dia Mundial del Donant de Moll d'Os per recordar a la ciutadania la importància de la donació de medul·la òssia. El seu trasplantament permet salvar la vida a milers de persones amb leucèmia o altres malalties de la sang.

13 09 2021

Resultat de la tarda de donació al CC President Macià

Dilluns per la tarda hi va haver donació de sang al Centre Cívic President Macià i a banda d'informar del nombre de donacions, es donen les gràcies a les persones que hi van anar per fer donacions de sang.

10 09 2021

Dia Mundial per a la Prevenció del Suïcidi

A les dos quarts de nou s'il·luminaran la façana de l'Ajuntament al Raval de Montserrat i el Monument a la Dona Treballadora de la plaça de la Dona per commemorar la diada mundial per a la prevenció del suïcidi.

30 07 2021

Dia Internacional del Dèficit Múltiple de Sulfactasa (MSD)

Ajuntament il·luminat de blau i verd per el dèficit múltiple de sulfactasaEl 30 de juliol s'il·lumina per primera vegada i arreu del món per al dèficit múltiple de sulfactasa. A Terrassa s'il·lumina l'Ajuntament al Raval de Montserrat i el Monument a la Dona Treballadora a la plaça de la Dona a partir de quarts de nou del vespre i fins a les dotze de la nit.