El Servei de Salut i Comunitat té com a missió millorar l'estat de salut de la població facilitant l'adquisició i el manteniment d'estils de vida saludables. En definitva, pretén que la conducta saludable sigui la més fàcil.

Per a aconseguir-ho, posa a disposició de la ciutadania diversos plans i activitats destinats a promoure l'adopció d'estils de vida saludables en relació a àmbits com

La seva visió és la d'esdevenir un servei referent a la ciutat en el desenvolupament de projectes i accions de promoció de la salut.

Els seus valors són: la lluita contra les desigualtats en salut (per raó d'edat, de gènere o de classe social), el treball en xarxa i col·laboratiu i l'eficàcia i l'eficiència.

1 07 2022

Amb l'alcohol tingues vista a la Festa Major de Terrassa

Si beus alcohol, vés amb compte. 5 copes representant una sola plena per beure amb moderació perquè no hi ha consum sense riscos.La campanya "Amb l'alcohol tingues vista" present a la Festa Major de Terrassa per sensibilitzar sobre els efectes del consum d'alcohol, evitar intoxicacions i reduir al màxim els riscos d'aquesta droga, la més consumida entre adolescents de 14 a 18 anys.

I per a la població més jove... una intervenció... de 2 parelles educatives itinerants...

29 09 2022

Taller de Primers auxilis i DEA

Cartell dels tallers de primers auxilis i ús de desfibril·lador. Gratuïts i oberts a la ciutadania, també s'organitzen a nuclis disseminats escrivint a salut.comunitaria@terrassa.catEl cinquè taller de la programació d'enguany de Primers auxilis i DEA és al Centre Cívic Avel·lí Estrenjer de la plaça de la Cultura, 5, dijous 29 de setembre de 9 a 13h.

Inscripció aquí

18 06 2022

Fira d'Entitats de Salut

Cartell de la Fira d'entitats de salutAJORNADA FINS A LA TARDOR

La Fira d'Entitats de Salut té lloc a la plaça Vella.

10 06 2022

Dia Mundial del Càncer de Pròstata

L'Ajuntament s'il·lumina de blau el dia mundial del càncer de pròstataS'il·luminen l'Ajuntament i el Monument a la Dona treballadora per commemorar el dia mundial del càncer de pròstata. La segona malaltia maligne més freqüent en homes.

31 05 2022

Dia Mundial Sense Tabac

L'ajuntament s'il·lumina el dia mundial sense tabacDel 25 al 31 de maig se celebra la Setmana Sense Fum que finalitza amb el Dia Mundial Sense Tabac il·luminant l'Ajuntament de Terrassa i el Monument de la Dona treballadora.

#SumaSalut  #ssfcat22

30 05 2022

Dia Mundial de l'Esclerosi Múltiple

Ajuntament il·luminat de taronjaS'il·lumina l'Ajuntament de Terrassa i el Monument a la Dona Treballadora per al Dia Mundial de l'Esclerosi Múltiple. 

#ConexionesEM  #DiaMundialEsclerosiMultiple