El Servei de Salut i Comunitat té com a missió millorar l'estat de salut de la població facilitant l'adquisició i el manteniment d'estils de vida saludables. En definitva, pretén que la conducta saludable sigui la més fàcil.

Per a aconseguir-ho, posa a disposició de la ciutadania diversos plans i activitats destinats a promoure l'adopció d'estils de vida saludables en relació a àmbits com

La seva visió és la d'esdevenir un servei referent a la ciutat en el desenvolupament de projectes i accions de promoció de la salut.

Els seus valors són: la lluita contra les desigualtats en salut (per raó d'edat, de gènere o de classe social), el treball en xarxa i col·laboratiu i l'eficàcia i l'eficiència.

29 09 2023

Dia Mundial del Cor

L'Ajuntament de Terrassa i el Monument de la Dona treballadora s'il·luminen de vermell per commemorar el Dia Mundial del Cor.

Al voltant d'aquesta commemoració hi haurà un taller de primers auxilis i ús de desfibril·lador (DEA)

19 10 2023

Taller adreçat a dones "No em dona la vida"

Envers el lema "No em dona la vida" s'organitza la 2a edició del taller adreçat a dones: No em dona la vida! Una invitació per escoltar-te i retrobar-te amb tu mateixa amb interpretació en llengua de signes sota demanda.

Inscripció

25 09 2023

Amb l'alcohol tingues vista

L'alcohol és la droga més consumida. Està associada a espais de socialització i d'oci i hi ha una baixa percepció de risc. El consum habitual i excessiu d'alcohol perjudica la salut, augmenta el risc de patir lesions, agreuja problemes psíquics i pot perjudicar les relacions familiars i laborals. Aquest consum, a més, pot derivar a mig i a llarg termini en dependència a l'alcohol o alcoholisme.

A 10 punts de la ciutat hi ha OPIS de la campanya "Amb l'alcohol tingues vista"

24 09 2023

Dia de conscienciació de la Retina

Terrassa s'uneix a la campanya "Llums que inspiren: Espanya il·lumina la Retina" il·luminant l'Ajuntament al Raval de Montserrat i el Monument a la Dona treballadora a la plaça de la Dona.

16 09 2023

Dia Mundial del / la donant de medul·la òssia

Terrassa s'il·lumina de verd per commemorar el Dia Mundial del /la donant de Medul·la Òssia per posar el focus en la necessitat d'ampliar el registre mundial de donants per salvar vides de persones que pateixen leucèmia i altres malalties de la sang.

L'acte de la commemoració consistirà en una donació de medul·la òssia i també de sang el divendres per la tarda al Parc dels Catalans en una unitat mòbil. Agafeu cita aquí mateix.

10 09 2023

Dia Mundial de Prevenció del Suïcidi

Terrassa s'il·lumina per commemorar el Dia Mundial de la Prevenció del Suïcidi. Al voltant d'aquesta commemoració hi ha previstes activitats des de divendres 8 de setembre a les 6 hores de la tarda al Raval de Montserrat fins el divendres 15 en diferents llocs de la ciutat.