El Servei de Salut i Comunitat té com a missió millorar l'estat de salut de la població facilitant l'adquisició i el manteniment d'estils de vida saludables. En definitva, pretén que la conducta saludable sigui la més fàcil.

Per a aconseguir-ho, posa a disposició de la ciutadania diversos plans i activitats destinats a promoure l'adopció d'estils de vida saludables en relació a àmbits com

La seva visió és la d'esdevenir un servei referent a la ciutat en el desenvolupament de projectes i accions de promoció de la salut.

Els seus valors són: la lluita contra les desigualtats en salut (per raó d'edat, de gènere o de classe social), el treball en xarxa i col·laboratiu i l'eficàcia i l'eficiència.

17 11 2023

Dia Internacional de la Prematuritat

L'Ajuntament i el Monument a la Dona treballadora s'il·luminen amb el color simbòlic que representa la prematuritat i la lluita per la defensa dels drets dels infants nascuts abans d'hora.

16 11 2023

Dia Internacional de Sanfilippo

Avui la façana de l'Ajuntament lluirà una franja lila per commemorar el Dia Internacional de Sanfilippo. Les altres dues franges, vermella i verda, son per commemorar el Dia del patrimoni cultural immaterial de la Humanitat dels castells i el flamenc.

14 11 2023

Dia Mundial de la Diabetis

Terrassa també es posa de blau per la diabetis el dia mundial. L'Ajuntament i el Monument a la dona treballadora lluiran de blau quan es pongui el sol.

11 11 2023

Fira d'Entitats de Salut

La fira d'entitats de l'àmbit de la salut amb tallers infantils estarà a la plaça Vella de les 10 del matí a les 7 de la tarda. 

27 10 2023

Dia de conscienciació del TDAH

Terrassa s'uneix a la il·luminació de taronja per visualitzar el TDAH il·luminant l'Ajuntament de Terrassa i el Monument a la Dona treballadora.

24 10 2023

Dia Mundial de la Poliomielitis

Terrassa s'il·lumina de lila el dia mundial de la poliomielitis per visualitzar l'esforç final que cal per eradicar la poliomielitis.

22 10 2023

Dia Internacional de la Síndrome 22q13

L'Ajuntament de Terrassa i el Monument a la Dona treballadora brillen per a Phelan en la seva diada per posar el focus en la investigació que necessita aquesta malaltia minoritària.