El Servei de Salut i Comunitat té com a missió millorar l'estat de salut de la població facilitant l'adquisició i el manteniment d'estils de vida saludables. En definitva, pretén que la conducta saludable sigui la més fàcil.

Per a aconseguir-ho, posa a disposició de la ciutadania diversos plans i activitats destinats a promoure l'adopció d'estils de vida saludables en relació a àmbits com

La seva visió és la d'esdevenir un servei referent a la ciutat en el desenvolupament de projectes i accions de promoció de la salut.

Els seus valors són: la lluita contra les desigualtats en salut (per raó d'edat, de gènere o de classe social), el treball en xarxa i col·laboratiu i l'eficàcia i l'eficiència.

13 12 2022

Taller de Primers auxilis i DEA

L'últim taller de la programació d'enguany de Primers auxilis i DEA és al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany de l'avinguda d'Àngel Sallent, 55, dimarts 13 de desembre de 4 hores de la tarda a 8 del vespre.

Inscripció clicant aquí

01 12 2022

Dia Mundial de la Sida

L'1 de desembre es tenyeix de vermell per commemorar el Dia Mundial de la Sida. A Terrassa, s'il·luminen l'Ajuntament al raval de Montserrat i el Monument a la Dona treballadora a la plaça de la Dona.

24 11 2022

Moltes gràcies per donar sang

Agraïment a les 37 persones que van anar a la campanya de donació que hi va haver dimecres 23 de novembre per la tarda al Centre Cívic President Macià

Resultat de la donació:
105 pacients es podran beneficiar d'aquestes donacions als hospitals de Catalunya.

23 11 2022

Donació de sang i medul·la òssia

Terrassa acull una nova campanya de donació de sang i medul·la òssia amb la col·laboració de l'alumnat de 4t de primària del Joaquima de Vedruna de Terrassa. Serà el dimecres 23 de novembre de cinc de la tarda a nou del vespre al Centre Cívic President Macià de la rambla de Francesc Macià, núm. 189.

Apunta't clicant aquí

22 11 2022

Dia Internacional de la Síndrome 22q11

L'Ajuntament de Terrassa s'uneix a la il·luminació vermella internacional per commemorar el Dia Internacional de la Síndrome 22q11.

#Lucesporel22q #Lightingthe22q #22q11day!

17 11 2022

Dia Internacional de la Prematuritat

La il·luminació porpra de l'Ajuntament de Terrassa és per commemorar el Dia Internacional de la Prematuritat. La llum porpra representa la prematuritat i la lluita per la defensa dels drets dels infants nascuts abans de temps