Amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la tinença responsable dels animals, així com de vetllar pels seus drets i deures, des de l'Ajuntament de Terrassa hem impulsat diferents campanyes de comunicació per fer arribar a tota la ciutadania que el benestar dels animals és una prioritat de ciutat i de totes les persones que hi formen part.

No són joguines

 

Sant Joan Inclusiu

L'Ajuntament, a través de les regidories de Capacitats Diverses, Accessibilitat i Benestar Animal, impulsa la campanya #SantJoanInclusiu per promoure una revetlla de Sant Joan més respectuosa amb el benestar de tothom. 

 

Jo també sóc de Terrassa 

L'objectiu d'aquesta campanya informativa és sensibilitzar la ciutadania de l'obligatorietat de censar els animals de companyia, com són gossos, gats i fures. D'aquesta manera, l'Ajuntament pot comptabilitzar quants hi ha a la ciutat i fer una previsió dels recursos de salut pública i infraestructures que contribueixin a millorar el seu benestar.

Nosaltres complim!

Nosaltres complim!, té l'objectiu de fomentar la tinença responsable, posant especial èmfasi en promoure els comportaments cívics a l'espai públic, per part dels propietaris d'animals domèstics. Aquesta campanya es complementarà amb informació sobre la nova ordenança de protecció dels animals i les sancions que poden comportar les actituds incíviques i inadequades, envers als propis animals i a la resta d'usuaris de l'espai públic. Primer es portarà a terme una fase informativa, i posteriorment es realitzarà una campanya de control del compliment de l'ordenança.