Hem generat un repositori d'eines, materials i formacions ja realitzades per a la teva consulta. Perquè puguis treballar la teva idea i projecte sense moure't de casa.

  • Plantiles i documents per desenvolupar el teu projecte:
  1. Plantilla de Canvas: madura la teva idea de negoci mitjançant el model Canvas, una eina que permet tenir una primera validació de la idea o projecte. Amb aquesta eina podreu fer una valoració ràpida de la idea de negoci i cercar els elements de valor.
  2. Plantilla i guió del Pla d'empresa: estudia la teva idea de negoci en profunditat i valora la seva viabilitat. elaborant un pla d'empresa. És recomanable elaborar un pla d'empresa per posar ordre a la idea i analitzar-ne la viabilitat economicofinancera. El pla et permetrà estudiar en profunditat el projecte de negoci i t'ajudarà a prendre decisions. El document també et servirà de carta de presentació: per donar-te a conèixer a tercers i per aconseguir finançament. 
  3. Consells pràctics per fer un Pla d'empresa
  4. Plantilla d'inversió financera: document que et servirà per estimar el cost de la inversió inicial de l'empresa, així com preveure ingressos i despeses. El Pla d'empresa ho contempla en l'apartat economicofinancer.

Escriu-nos a [email protected] per demanar-nos les plantilles editables i recorda que t'oferim un servei d'acompanyament en l'elaboració del Pla d'empresa i en aspectes financers.

  • Guies i informes: consulta les guies i informes publicats al voltant de l'emprenedoria i l'economia social.