L'alumnat d'FP pot accedir a diferents opcions de mobilitat internacional, per tal de fer part dels seus estudis a l'estranger. Hi ha diferents programes europeus per a facilitar la mobilitat dins de la UE. El programa més conegut, que cada any facilita la mobilitat de milers d'estudiants, és l'Erasmus+  

L'Ajuntament de Terrassa atorga des de fa anys beques per a facilitar també aquesta mobilitat. Actualment, cada any convoca el complement de beca Erasmus+. Es tracta d'una beca complemantària adreçada a l'alumnat de Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) que hagi obtingut una beca Erasmus+ de la UE.

En la convocatòria de 2023 s'accepta alumnat de CFGS dels centres educatius de la ciutat que hagi obtingut una beca de pràctiques o d'estudi Erasmus + després del 2 d'octubre de 2022 (data del tancament de l'edició anterior). La convocatòria del complement és oberta fins el 6 d'octubre.

El tràmit de sol·licitud s'ha de fer a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Terrassa, on també podreu consultar els requisits, criteris de selecció, documentació a aportar i altres informacions pràctiques.

Per a més informació sobre mobilitat internacional a FP podeu consultar també el portal corresponent del Departament d'Educació.