Trets d'identitat

L'escola bressol l'esquitx té des del curs 2010-11 un innovador projecte educatiu anomenat: Comunitats d'Aprenentatge. El projecte educatiu del centre es basa en la participació de la comunitat (famílies i persones vinculades amb l'entorn) per millorar la convivència i aconseguir l'èxit educatiu.

Tots i totes podem ensenyar i fer realitat una educació més solidària i democràtica. Totes les aportacions són valuoses, ja que fomenten les interaccions entre infants i entorn. Creiem en aquesta participació, perque oferim als infants la constant interacció amb persones de contextos diferents, tothom suma, tothom creix, l'atenció a l'infant és personalitza, es pot atendre més i millor  les seves necessitats, el/la voluntari/a que participa amb un tracte igualitari dins de l'aula es veu valorat i a l'hora l' educador/a també pot comptar amb un recolzament.

Tothom suma, tothom creix: l'atenció a l'infant és personalitza, es pot atendre més i millor  les seves necessitats, el voluntari que participa amb un tracte igualitari dins de l'aula es veu valorat i a l'hora l' educador/a també pot comptar amb un recolzament.

Tothom desitgem el millor pels nostres fills i filles, la millor educació, les millors oportunitats... és a través dels somnis on posem paraules als desitjos i podem a través de les comissions materialitzar-los posant a davant sempre les necessitats de l'infant

L'escola compta amb...
  • 24 places d'infants d'un any d'edat
  • 60 places d'infants de dos anys d'edat
  • Dormitori
  • Pati exterior

Servei de menjador

L'Escola disposa de cuina pròpia on s'elaboren els menús diàriament.

L'Horari del menjador és de 12 a 15 h.

Servei d'Acollida

L'Escola ofereix un servei d'ampliació horària de 8 a 9 h del matí, que s'implementarà en funció de la demanda.

Coneix l'escola