Trets d'identitat

A l'Escola Bressol Municipal Somriures creiem que nenes i nens, pares, mares i d'altres familiars són protagonistes en el dia a dia de l'escola. Pensem que els infants d'avui en dia necessiten espais adients i materials rics i atractius on les seves necessitats de socialització, d'afecte i de joc es tinguin en compte. Espais on se sentin segurs, escoltats, respectats, i sobretot estimats.

És per això que les rutines diàries, els moments de cura, les relacions i el joc espontani tenen un pes molt important en la nostra manera de fer, doncs creiem fermament que els infants han de ser els protagonistes dels seus aprenentatges, i això vol dir no omplir tot el temps d'activitats dirigides, i sí estar pendents del que ens demanen amb la seva veu, les seves accions espontànies o les seves mirades.

L'infant és capaç i únic, amb un ritme d'aprenentatge propi, i des de l'escola volem acompanyar els infants i els seus processos evolutius sense presses, sense pressions. Ja que creiem que les conquestes evolutives de cada infant han de respondre sempre al seu nivell maduratiu.

 

 L'escola compta amb...
  • 8 places d'infants de menys d'un any d'edat
  • 36 places d'infants d'un any d'edat
  • 60 places d'infants de dos anys d'edat
  • Dormitori
  • Jardí exterior
     

 

Servei de menjador

L'Escola disposa de cuina pròpia on s'elaboren els menús diàriament.

L'Horari del menjador és de 12 a 15 h.

 

 

Servei d'Acollida

L'Escola ofereix un servei d'ampliació horària de 8 a 9 h del matí, que s'implementarà en funció de la demanda.

 

 

Coneix l'escola