La campanya de sensibilització "Les violències masclistes NO tenen edat" té per objectiu reivindicar el dret de les dones grans a una vida lliure de violències masclistes i, alhora, apropar el Servei d'Informació i Atenció a les Dones, SIAD/Casa Galèria, a les dones grans de la ciutat.

La iniciativa vol  visibilitzar i posar de relleu l'existència de les violències masclistes en dones més grans de 60 anys, ja que sovint són violències normalitzades i no identificades, tant per part de les dones que les pateixen i del seu entorn familiar i social.

Amb aquesta campanya volem donar eines a les famílies i els entorns  perquè puguin identificar situacions de violència masclista que es poden estar produint i que no identifiquem com a tal per desconeixement o per inèrcia. I, sobretot, volem encoratjar les dones grans a no resignar-se; les violències masclistes es poden revertir. Mai és massa tard per tornar a començar.

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones de Terrassa (SIAD/Casa Galèria) ofereix una atenció especialitzada, individualitzada, confidencial i gratuïta. Es pot demanar cita presencialment, per telèfon i per correu electrònic. Ara també et podem atendre presencialment o per telèfon, tu tries. Contacta'ns!

La campanya s'inicia en un dia clau, el 15 de juny,  Dia mundial de la presa de consciència de l'abús i maltractament en la vellesa, una commemoració en què les institucions i entitats que formem part de la Taula contra el Maltractament de la Gent Gran de Terrassa, hem volgut fer un Manifest per tal de sensibilitzar a la ciutadania sobre aquesta  realitat, més estesa del que s'acostuma a admetre, i que amb la col·laboració de totes i tots, hem de fer visible per poder prevenir, detectar i donar l'atenció adequada en cada cas.

El podeu llegir en aquest enllaç

I aquí podeu consultar el flyer informatiu en format pdf accessible .

 

تحقق من المعلومات باللغة العربية هنا