La campanya de sensibilització "Les violències masclistes NO tenen edat" té per objectiu reivindicar el dret de les dones grans a una vida lliure de violències masclistes i, alhora, apropar el Servei d'Informació i Atenció a les Dones, SIAD/Casa Galèria, a les dones grans de la ciutat.

La iniciativa vol  visibilitzar i posar de relleu l'existència de les violències masclistes en dones més grans de 60 anys, ja que sovint són violències normalitzades i no identificades, tant per part de les dones que les pateixen i del seu entorn familiar i social.

Amb aquesta campanya volem donar eines a les famílies i els entorns  perquè puguin identificar situacions de violència masclista que es poden estar produint i que no identifiquem com a tal per desconeixement o per inèrcia. I, sobretot, volem encoratjar les dones grans a no resignar-se; les violències masclistes es poden revertir. Mai és massa tard per tornar a començar.

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones de Terrassa (SIAD/Casa Galèria) ofereix una atenció especialitzada, individualitzada, confidencial i gratuïta. Es pot demanar cita presencialment, per telèfon i per correu electrònic. Ara també et podem atendre presencialment o per telèfon, tu tries. Contacta'ns!

La campanya es va iniciar en un dia clau, el 15 de juny,  Dia mundial de la presa de consciència de l'abús i maltractament en la vellesa, una commemoració en què les institucions i entitats que formem part de la Taula contra el Maltractament de la Gent Gran de Terrassa, van fer un Manifest per tal de sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta  realitat, més estesa del que s'acostuma a admetre, i que amb la col·laboració de totes i tots, hem de fer visible per poder prevenir, detectar i donar l'atenció adequada en cada cas.

El podeu llegir en aquest enllaç

I aquí podeu consultar el flyer informatiu en format pdf accessible .

 

تحقق من المعلومات باللغة العربية هنا