Servei de préstec interbibliotecari

Servei entre les biblioteques de la bct xarxa:

Podeu demanar i retornar tot tipus de documents (libres, dvd, cd, revistes, etc.) a qualsevol biblioteca pública de la ciutat de manera gratuïta. Aquest servei us permet recollir el document que necessiteu o bé retornar-lo a la biblioteca més propera. El termini màxim d'arribada de les sol·licituds de documents entre dues biblioteques de la ciutat és d'una setmana. Quan aquest document arribi a la biblioteca que heu escollit ja no serà possible canviar-ne la ubicació de recollida.

Servei entre les biblioteques de la Diputació de Barcelona:

Servei que s'encarrega de l'obtenció d'aquells documents que no es troben a les biblioteques de Terrassa i que, en canvi, sí que estan disponibles a la xarxa de biblioteques municipals de la Diputació de Barcelona i a les biblioteques universitàries de la UPC. 

Aquest servei té un cost de transport dels documents que està regulat per les taxes corresponents que caldrà que aboneu en el moment d'efectuar la vostra sol·licitud. Les sol·licituds de préstec acostumen a arribar en 10 o 15 dies. 

D'altra banda, als Bibliobusos per tal de completar el seu fons se'ls permet demanar de manera gratuita documents a les altres biblioteques. 

Altres serveis de préstec interbibliotecari (només a la Biblioteca Central):

  • A través de la Central de préstec podem obtenir documents de les biblioteques de les províncies de Lleida, Tarragona i Girona.
  • També us podem aconseguir llibres i altres documents de les biblioteques de tot l'estat (Bibliotecas públicas del Estado, Biblioteca Nacional, biblioteques de diferents universitats, etc). En aquest cas la consulta del document que es demani serà a sala de la biblioteca i no es permetrà el préstec al carnet de l'usuari. Consulteu la taxa per la prestació d'aquest servei.

 

Més informació