L'Activa el +60 és un programa de difusió per a persones de 60 anys o més d'activitats que es fan a Terrassa, i per a tota la ciutadania. Aquesta difusió es realitza a través de missatges via What's App.

Aquest programa és l'adaptació de l'antiga Activa el +60 d'activitats presencials, destinades a persones de 60 anys i més, realitzades pel Servei de Promoció a la Gent Gran, amb col·laboració d'altres serveis i entitats.

El canvi principal d'enfocament és que el programa difon les activitats  de tota la ciutat, i per totes les edats, donant una informació d'interès de les persones grans, amb un format de lectura fàcil, tant presencials com telemàtiques. Aquestes informacions faciliten al màxim tot el que cal saber per a realitzar les activitats proposades.

L'ACTIVA el +60 informa sistemàticament de tota l'oferta que apareix a l'Agenda ciutadana, les webs de les entitats de la ciutat, així com dels serveis de l'Ajuntament, o altres activitats d'interès.

Igualment, el Servei de Promoció de la Gent Gran també segueix oferint algunes activitats pròpies com a servei que es van organitzant al llarg de l'any i que es difonen a través del programa.

L'Activa el +60 ofereix la possibilitat a les persones participants de triar rebre la informació en català  i castellà.

Per apuntarse i rebre missatges d'activitats al mòbil via WhatsApp:

  • Tenir 60 anys o més
  • Trucar al mòbil 606 45 71 40 (l'horari d'atenció és de dilluns a dijous de 9 a 13h) o
  • Omplir el  formulari 

Per a més informació