El bar restaurant de l'edifici Els Telers forma part de l'equipament municipal del Casal Anna Murià.

El Servei de Promoció de Gent Gran, al que pertany el Casal Anna Murià, i per tant vinculat directament al servei del Bar-restaurant, aposta per un projecte social de ciutat que afavoreix la interacció de les persones grans amb persones d'altres edats i diversa. L'objectiu és obrir aquest espai municipal a la ciutat com a exemple de visibilització de les polítiques socials que fomenten i afavorieixen la inclusió socio-laboral, les relacions intergeneracionals i la visibilització de persones amb capacitats diverses a la ciutadania. 

Per tal de dur a terme aquest objectiu s'ha cedit la gestió del bar-restaurant a la Fundació Prodis  (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca) per la seva expertesa en aquest àmbit. Prodis és una entitat d'iniciativa social sense ànim de lucre destinada a l'assistència i la promoció integral de persones adultes amb discapacitat intel•lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral, que manifesta el seu interès per desenvolupar un Projecte de formació i inserció socio-laboral en el camp de l'hostaleria. 

El bar restaurant dona servei d'àpats i cafeteria a la clientela que fa ús diari de l'espai del Casal, a les persones residents a l'edifici on també hi ha habitatges socials per a persones grans, al personal municipal que de forma particular vol participar també del projecte,  i a la ciutadania en general. Aquesta clientela potencial és el que dona sentit al projecte que neix amb la voluntat d'esdevenir un espai d'inclusió a la ciutat.


L'horari  actual es de dilluns a dissabte:

  • Dilluns: només servei de cafeteria de 9h a 12h
  • Dimarts a divendres: de 9h a 17h (esmorzars de 9h a 12h i dinars de 13h a 15h)
  • Dissabtes: de 13h a 17h (dinars de 13h a 15h)

A les tardes no hi ha servei de cafeteria i la sala del menjador es fa servir com una sala polivalent més del Casal, en horari de 16:30h a 19h

El preu del menú té un descompte especial si es reuneix un d'aquests requisits: 

  • per a les persones majors de 65 anys 
  • pels usuaris i usuàries del Casal Anna Murià.
  • per menors de 12 anys que venen d'acompanyants de persones grans

El preu del menú inclou primer plat, segon plat, postres, beguda i pa

Per a contactar-hi o fer reserves:

 615 639 217

Adreça: Al bar restaurant s'hi accedeix pel carrer Sant Leopold 33