És un equipament municipal adreçat a les persones grans de 60 anys i més de la ciutat de Terrassa. La finalitat del Casal és oferir un espai de relació i intercanvi, un lloc on formar-se, un punt de trobada on poder tenir i mantenir bones relacions i compartir interessos.

Es vol:

  • Promoure l'envelliment actiu.
  • Informar sobre serveis i activitats per la gent gran.
  • Promoure activitats de dinamització social i cultural, de promoció d'hàbits saludables i de benestar social, de formació permanent i de lleure.
  • Fomentar les relacions i la participació activa en la vida de la comunitat
  • Afavorir la integració social de les persones grans, i prevenir situacions d'aïllament social
  • Fomentar les relacions intergeneracionals i el voluntariat

Que cal fer per participar-hi?
Si es compleixen els requisits establerts cal posar-se en contacte amb el Casal i formalitzar la sol·licitud de persona usuària. Ha de presentar dues fotografies mida carnet i el D.N.I. i se li atorgarà un carnet de usuari/a.

Horari d'obertura del Casal:

De dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h. i de 16.00 a 19.00 h.
Horaris especials:
Juliol, horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00 h.
Agost, tancat tot el mes.

Que hi trobareu?

Un programa d'activitats que es caracteritza per aplegar la diversitat d'interessos del col·lectiu de gent gran, despertar noves inquietuds i permetre la creació d'espais relacionals i d'intercanvi, així com la implicació en l'esfera col·lectiva del seu barri i ciutat.

Te com a objectiu fomentar la convivència, les relacions intergeneracionals i la participació en la comunitat, així com promoure la capacitació de la gent gran en la realització d'activitats que contribueixen al seu benestar social i a la participació social.

Aquest programa inclou activitats que fomenten hàbits saludables i de benestar, com ara cursos i tallers, conferències, sortides culturals, concerts,  així com la participació en celebracions del calendari festiu i altres actes de ciutat.

S'obre un període d'inscripció tres cops a l'any durant el qual les persones es poden inscriure al cursos i tallers. Per més informació poseu-vos en contacte amb el Casal.

Dins del Casal hi ha una associació de gent gran que també ofereix activitats formatives, esportives, artesanals, musicals, així com propostes d'excursions.

El casal disposa d'un equipament que  disposa d'espais de relació d'accés lliure per les persones usuàries en horari de matí i tarda. Son espais lúdics i de lleure que faciliten la interrelació entre les persones grans.  Compta amb:

  • espais per realitzar activitats esportives, com  billar, pista de petanca, tennis taula
  • sala de lectura amb premsa diària i biblioteca
  • aula d'informàtica, on poder formar-se i connectar-se a internet
  • sales d'activitats

Aquest equipament disposa d'un servei de bar restaurant, amb horari de dilluns a divendres de 9h a 19:30h i els dissabtes de 10h a 16h.