El Casal Anna Murià és un equipament municipal adreçat a les persones de 60 anys o més de la ciutat de Terrassa. Va ser inaugurat el 1997, aquest 2022 va fer 25 anys.

La finalitat del Casal és promoure l'envelliment actiu oferint activitats de dinamització social i cultural, de promoció d'hàbits saludables i de benestar social, de formació permanent i de lleure. A la vegada també pretén fomentar les relacions entre persones de la mateixa edat, així com de generacions diferents, la participació activa en la vida de la comunitat, afavorir la integració social de les persones grans i prevenir també situacions d'aïllament social. 

El Casal fa una oferta trimestral de cursos i tallers, s'obre un període d'inscricpió previ a l'inici de cada trimestre per poder-s'hi apuntar. La informació respecte el període d'inscripcions i oferta varia, s'ha de consultar sempre a secretaria que la facilita de forma actualitzada.

Es pot consultar la programació del Casal i també de l' Associació de Gent Gran Casal Anna Murià (que també ofereix activitats formatives, esportives, artesanals, musicals, així com propostes d'excursions i viatges) en aquests enllaços: 

L'equipament del Casal disposa d'espais de relació d'accés lliure per les persones usuàries en horari de matí i tarda. Son espais lúdics i de lleure que faciliten la interrelació entre les persones grans. Compta amb:

  1. Espais per realitzar activitats esportives com pista de petanca i tennis taula 
  2. Sala de lectura amb premsa diària i biblioteca 
  3. Sales d'activitats
  4. Sales polivalents on acollir xerrades o activitats amb necessitat de gran aformanent

En el Casal també hi ha servei de bar restaurant Els Telers, gestionat per Prodis. És un projecte d'inclusió socio-laboral, de relacions intergeneracionals, i de visibilització de persones amb capacitats diverses amb la ciutadania. 

L'espai del bar restaurant acull dos projectes del Casal:

  •  Pianos Vius : Piano de lliure accés per tocar i compartir la música
  •  Grans exposicions; Exposicions temporals d'obres de persones grans del Casal

Què cal fer per participar-hi?

Si es compleixen els requisits establerts cal formalitzar la sol·licitud a la secretaria del Casal. 

Atenció al públic:

De dilluns a divendres de 10.00 a 12.30 h i de 16.00 a 19.00 h. 

Horaris especials:

  • Juliol, horari d'atenció: de dilluns a divendres de 10:00 a 12:30 h. 
  • Agost, tancat tot el mes