És un equipament municipal adreçat a les persones de 60 anys o més de la ciutat de Terrassa. Va ser inaugurat el 1997, aquest 2022 va fer 25 anys.

La finalitat del Casal és promoure l'envelliment actiu oferint activitats de dinamització social i cultural, de promoció d'hàbits saludables i de benestar social, de formació permanent i de lleure. A la vegada també pretén fomentar les relacions entre persones de la mateixa edat, així com de generacions diferents, la participació activa en la vida de la comunitat, afavorir la integració social de les persones grans i prevenir també situacions d'aïllament social. 

El Casal fa una oferta trimestral de cursos i tallers, s'obre un període d'inscricpió previ a l'inici de cada trimestre per poder-s'hi apuntar. La informació respecte el període d'inscripcions i oferta varia, s'ha de consultar sempre a secretaria que la facilita de forma actualitzada.

La programació de cursos i tallers del trimestre octubre-desembre 2023, així com les activitats extraordinàries, les podeu trobar aquí.

Dins del Casal hi ha una Associació de Gent Gran Casal Anna Murià que també ofereix activitats formatives, esportives, artesanals, musicals, així com propostes d'excursions. Actualment aquesta és la seva programació.

Imatge de persones fent activitats al casal Anna Murià

L'equipament del Casal disposa d'espais de relació d'accés lliure per les persones usuàries en horari de matí i tarda. Son espais lúdics i de lleure que faciliten la interrelació entre les persones grans. Compta amb:

  1. Espais per realitzar activitats esportives com pista de petanca i tennis taula 
  2. Sala de lectura amb premsa diària i biblioteca 
  3. Sales d'activitats

El Casal també disposa d'un servei de bar restaurant Telers que gestionat per Prodis, és un projecte d'inclusió socio-laboral, de relacions intergeneracionals, i de visibilització de persones amb capacitats diverses amb la ciutadania. 

Què cal fer per participar-hi?

Si es compleixen els requisits establerts cal formalitzar la sol·licitud de persona usuària a les dependències del Casal. Cal presentar aquests documents per tal de tramitar el carnet de persona usuària:

  • 2 Fotografies mida carnet
  • Document d'identitat 


Horari d'obertura del Casal:

De dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 h. i de 16.00 a 19.00 h. 
Horaris especials:

  • Juliol, horari d'atenció: de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00 h. 
  • Agost, tancat tot el mes