El dia 15 d'octubre de 2020 es posa en marxa l'Oficina d'Informació a la Gent Gran, per atendre consultes de persones de més de 65 anys.

La Oficina d'informació a la Gent Gran està ubicada al carrer Sant Leopold, 33 on hi ha també el Servei de Promoció de la Gent Gran i el Casal Municipal de Gent Gran Anna Murià.

Tenint en compte la situació actual, l'atenció presencial és de moment amb cita prèvia, per la qual cosa podeu adreçar-vos-hi mitjançant:

Horari: de dll a dj de 10h a 13h i dimecres de 16h a 19 h.  Atenció presencial amb cita prèvia.

Horaris especials:
Juliol: Horari d'atenció: de dilluns a dijous de 10h a 13:h. Atenció presencial amb cita prèvia.
Agost: Tancat tot el mes.

 

L'esperit d'aquesta oficina és ser un espai de referència  per les persones grans a on puguin adreçar les seves consultes i a on a més d'informar, en cas de derivació la persona surti amb cita prèvia concertada allà on correspongui.  Es farà seguiment pel tal de confirmar que la demanda ha arribat al servei i/o recurs que correspongui i s'entomi la seva petició.

L'Oficina vol ser alhora una font d'informació que ens permeti conèixer les necessitats que ens expressin les persones grans que s'adrecin i poder anar adaptant l'oferta de recursos d'atenció, d'habitatge, de lleure, formatius, d'informació, etc. 

 

Xerrada Informativa sobre alternatives residencials per a persones Grans a terrassa.

Es va oferir des de l'oficina d'informació de Gent Gran i el servei de Promoció una xerrada sobre les alternatives residencials per a persones Grans a Terrassa, donant desposta a una de les demandes d'informació més recurrents que arriben a l'Oficina.

A la xerrada van participar com a ponents:

  • Mercè López, directora  Las Liras Terrassa Centre, la qual va informar del seu projecte d'apartaments independents amb serveis exclusius i instal·lacions comuns.
  • Lídia Guillen, gerent de la Societat Municipal d'Habitatge, que va informar sobre habitatges de lloguer protegit per a Gent Gran del complex els Telers
  • Sr. Josep Ferrer, secretari del projecte Som viure, Cooperativa Benviure, que va informa sobre un projecte d'habitatge col·laboratiu de cohabitatge.

Pel que fa a la participació per districtes i per gènere, el percentatge més elevat correspon al 69,7% d'assistència femenina i la participación masculina va ser del 30,3%.  La participació per districtes queda encapçalada pel districte 1, seguit pel districte 5 i 4 amb poca diferència.