La Federació d'Associacions i Centres de Gent Gran de Terrassa i Comarca organitza, amb el suport del Servei Promoció Gent Gran de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta festa que pretén ser un punt per retrobar-se i posar en valor tot el que les persones grans a través de les activitats que es desenvolupant durant tot l'any als Casals, aporten a la nostra ciutat, mentre es comparteix una bona estona junts. La Festa de la Gent Gran té dos actes importants, la Fira de la Gent Gran, i les actuacions al Centre Cultural.

Les Actuacions al Centre Cultural de Terrassa, també dins del marc de les activitats de la Festa de la Gent Gran, el Centre Cultural obre les seves portes per acollir les actuacions musicals, teatrals i artístiques realitzades per entitats i associacions de gent gran de la nostra ciutat, com una mostra de tot aquest potencial artístic.

Per qüestions sanitàries no s'han pogut fer més edicions des de l'inici de la pandèmia. Tampoc no es preveu que es pugui realitzar el 2023 per qüestions organitzatives de les entitats que la lideren, i caldrà veure com es replanteja per poder continuar gaudint d'una festa tan important.