Programació als centres cívics i casals de la ciutat de Terrassa

Terrassa és una ciutat que disposa de molts equipaments cívics. Alguns són de l'Ajuntament i d'altres són de la Generalitat de Catalunya.

Des del Servei de Promoció a la Gent Gran facilitem la informació sobre la programació dels diferents serveis de la ciutat on hi ha entitats o associacions de gent gran, que tenen propostes per afavorir l'envelliment actiu i saludable.

La programació de la majoria de Casals i Centres Cívics es realitza per trimestres. Hi ha un període de preinscripció que normalment és a principis de cada trimestre escolar. La programació va variant de trimestre a trimestre i, per aquest motiu, davant l'oferta canviant, per saber els períodes i la programació exacta, tots els serveis tenen una consergeria que informa de forma presencial o telefònicament.

Equipaments Municipals

1. Casal Municipal Anna Murià 

Aquest Casal és l'únic equipament municipal de la gent gran de la ciutat. L'oferta d'activitats és trimestral. També té espais i altres serveis que podeu consultar al següent enllaç.

Programació Anna Murià

Dintre del Casal hi ha l'Associació de Gent Gran Anna Murià que també ofereix activitats en el mateix casal.

Programació de l'associació del Casal Anna Murià

2. Centres Cívics Municipals

Els Centres Cívics municipals són 5:

Els Centre Cívics Municipals no tenen programació pròpia. Les entitats i associacions són les que demanen les sales per fer les seves activitats. Algunes són obertes al públic en general, i d'altres són per a les persones de les pròpies entitats.

Per saber quines activitats hi ha a cada centre cívic, cal adreçar-se a la consergeria del mateix centre cívic.

Equipaments de la Generalitat de catalunya

Terrassa disposa d'11 Casals Cívics i Comunitaris que són de la Generalitat de Catalunya. Aquests Casals antigament, eren exclusivament de Gent Gran, però des del 2017 s'han anat reconvertint en espais cívics per a tota la ciutadania.

Els Casals Cívics i Comunitaris programen activitats trimestrals que poden ser consultades a la pàgina web de cada centre, on també informen dels períodes d'inscripcions. Per consultar telemàticament les programacions i la informació associada cal clicar a la web del Casal Cívic del que us interessa tenir informació i, a la part inferior, on diu: Informació addicional, trobareu l'arxiu en PDF actualitzat de la programació

Districte 1

Districte 2

Districte 3

Districte 4 

Districte 5

Districte 6